Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gyorsabban megtérül a zenélésnél a chiliszósz-biznisz

0210chrisHamarosan új szólólemezzel jelentkezik Chris Caffery, a Trans-Siberian Orchestra és a Savatage gitárosa. A Glitter című album hónapokon belül kijön, Caffery azonban nem csak a zenéléssel foglalkozik mostanában: belevágott a szószbizniszbe is, a jelek szerint komoly sikerrel…

Chris Cafferyt a legtöbben nyilván a Savatage-ból és a Trans-Siberian Orchestrából ismerik, azt viszont kevesen tudják, hogy a gitáros három éve saját vállalkozást indított. Chris – több más zenészhez hasonlóan – az élelmiszeriparba tenyerelt bele, és a High River Sauces céggel közösen több chiliszószt is piacra dobott, méghozzá komoly sikerrel. „Ez egy jó móka”, mondja Caffery. „És nem is különbözik annyira a zenéléstől, hiszen a kritikusok itt is ízekre cincálnak – ebből a szempontból talán még rosszabb is a helyzet, mint a zeneiparban! Ugyanarról van szó: ahogy mindenki hallgathat zenét, ugyanúgy mindenki ehet is. Aztán van, aki ért a gasztronómiához, más pedig nem – a vélemény mindig az egyéni ízlés függvénye.”

Christ leginkább az lepte meg, hogy milyen gyorsan pénzt csinált új hobbijából. „Már az első pár évben is folytak be az összegek. A zenéléssel ennél lényegesen hosszabb ideig szenvedtem, mire keresni kezdtem belőle… És a dolog folyamatosan fejlődik. Szórakoztató, van benne művészet is, hiszen én nevelgetem a növényeket, ott vagyok a témában rendezett konferenciákon. És mivel elég gyorsan ránk irányult a figyelem, elég idegessé is tettük a többi hasonló profilú céget. Ennek pedig egy oka van: hogy jó szószokat készítünk. Ha nem lennének jók, senkit sem érdekelnénk. De mindkettőnknek nagyszerű marketingötletei vannak, és mindketten éhezünk a sikerre.”

Caffery új lemezébe alább máris bele lehet hallgatni.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 iLane 2014-02-11 09:55
A chiliszósz biztosan jobb, mint ez a szám...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.