Shock!

január 16.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gyorsabb, eklektikus album felvételeit kezdi meg a Queensryche

0727qrOktóberben kezdi meg a Condition Hüman lemez folytatásának felvételeit a Queensryche. Todd La Torre énekes szerint az anyag igen változatosnak ígérkezik.

„Most véglegesítjük a dalokat”, mondta Todd a Shut Up & Rock Onnak a következő Queensryche-albumról. „Bizonyos időzítési nehézségek miatt kicsit át kellett ütemeznünk a felvételeket, mert eredetileg szeptemberben kezdtük volna a munkát, de így átcsúszott októberrel. Szóval nincs már messze a dolog. Szeptemberben még vannak elfoglaltságaink, aztán októberben indulnak a pre-produkciós munkák és a felvételek. Utána még az év végéig is akadnak bulijaink, de rendbetesszük a dalokat.”

Ami a zenei irányvonalat illeti, Todd szerint egyelőre korai még véglegeset mondani, mivel a dalok továbbra is változófélben vannak. „Szerintem kicsit tempósabb lesz az előzőnél, több a gyorsabb ütemű szám. Eklektikus a cucc, de remélhetőleg ha elkészülünk, egységesebb lesz a megszólalás.”

 

Hozzászólások 

 
-1 #2 a.magyar 2017-09-21 07:12
Megvettem a múltkor,1000 forintért akciósan a Condition Hüman lemezt,gondolta m,ennyiért adok egy esélyt neki.....dögunalom az album,szerintem totálisan ki vannak fogyva a motivációból,öt letekből,de csinálni kell,mert valamiből élni kell fílingje van a dolognak.
Idézet
 
 
#1 bogar 2017-09-21 05:24
Csak nekem tűnik úgy, hogy fingjuk sincs milyen lemezt fognak kiadni?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.