Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gyökeresen megújult felállásban stúdióznak a latino thrasherek

Már a hétvégén stúdióba vonul a pomonai Bonded By Blood, hogy megkezdje harmadik nagylemezének felvételeit az egykori Machine Head és Soulfly gitáros Logan Mader produceri irányítása alatt. A thrashereknél új énekes és basszusgitáros debütál.

„Alig várjuk, hogy mindenki hallja, mivel készülünk az új anyagra", mondja elöljáróban Juan Juárez gitáros. „Jóval változatosabb lesz ez az album az eddigieknél, és roppantul élveztük a megírását." A bandában komoly vándorlás zajlott az utóbbi időszakban, többek között zenei agyukat, Alex „Boogie" Lee gitárost is elveszítették, az ő helyére azonban egyelőre nem állítottak új embert, négyesben rögzítik a dalokat. A basszusgitárt Jessie Sanchez akasztotta a nyakába, José „Aladdin" Barrales énekest pedig Mauro Gonzalez váltotta a mikrofonnál.

A legutóbbi Exiled To Earth lemez utódjának producere az a Logan Mader, aki a Burn My Eyes és a The More Things Change... albumokon gitározott a Machine Headben, majd később egy rövidebb ideig a Soulflyban is, stúdióguruként pedig többek között a Devildriverrel és a Five Finger Death Punch-csal melózott már.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.