Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gyógyíthatatlan Ronnie Atkins daganatos megbetegedése

1006ronnieatkinsRossz hírek érkeztek Ronnie Atkins állapotáról: a Pretty Maids frontemberénél tavaly tüdőrákot diagnosztizáltak, de év elején úgy tűnt, a daganat visszahúzódott. Most azonban kiderült, hogy az énekes gyógyíthatatlan.

Daganatos betegsége kiújulásáról és súlyos státuszáról tett közzé posztot Ronnie Atkins. „Miután fájdalmaim támadtak, húsvét előtt ismét elmentem egy vizsgálatra, ami után közölték velem: szétterjedt a szervezetemben a rák, és a négyes stádiumban van. Ez általában azt jelenti: gyógyíthatatlan”, írta az 55 éves énekes. „Innentől fogva két út áll előttem: behúzódhatok egy sarokba és sajnálhatom magam (szerintem egy ideig pontosan ezt tettem), vagy megpróbálhatok további élni, és csinálni, amiben a legjobb vagyok. Az utóbbit választottam. A családom és az igaz barátaim nagyszerű támogatásával úgy döntöttem, tovább írom a dalokat és készítem a felvételeket, főleg, hogy számos ötlet van még bennem. Az utóbbi néhány hónapban ezeken dolgoztam, ami azt jelenti, hogy a közeljövőben új zene várható tőlem, de erről majd később árulok el részleteket.”

Ronnie azt mondja: igyekszik derűlátóan közelíteni a dolgokhoz. „A fentiekkel együtt azt kell mondjam, hogy mostanság, illetve az utóbbi időben jól érzem magam. Még mindig kapom a kezeléseket, főleg immunterápiát. Akadnak bizonyos állandó fájdalmaim és egyéb folyományok, amikkel együtt kell élnem, mentálisan pedig akadnak jó és rossz napjaim. De úgy érzem, jó kezekben vagyok a rólam gondoskodó orvosoknál, így mindent összevetve pozitívan állok a dolgokhoz. Ez van – nem tudok rajta változtatni, tehát megpróbálom a legtöbbet kihozni a helyzetből.”

A Pretty Maids legutóbbi albuma a tavaly év végén kiadott Undress Your Madness volt.

 

Hozzászólások 

 
#4 Anomander 2020-10-20 05:47
Ez nagyon szomorú hír :((
A zenéjükkel kapcsolatban teljesen egyetértek Asidotus-szal
Idézet
 
 
#3 kornel 2020-10-19 19:47
Nem vágom a Pretty Maids-t,de amit hallottam tőlük,az tetszett.Ronnie hozzáállása tiszteletre méltó,a legjobbakat neki.
Idézet
 
 
#2 Asidotus 2020-10-19 17:45
ÉN nagyon szeretem a Pretty Maids-t, többek között Ronnie hangja miatt is. És ők, ellentétben sok régi legendával, a mai napig is kiváló lemezeket készítenek
Idézet
 
 
#1 Tulus 2020-10-19 13:54
:(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.