Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gyermeket vár Amy Lee

0122amyjoshGyermeket vár Amy Lee. Az Evanescence 32 éves énekesnője egyelőre ennél bővebbet nem árult el, de ebből már kikövetkeztethető: a kiadójával súlyos pereskedésbe bonyolódott zenekartól nem várható különösebb aktivitás a következő időszakban.

„Oké, nem tudom tovább titokban tartani: 2014-re nézve egy roppant különleges új projekten dolgozunk, egy kisbabát várunk Joshsal! Nagyon boldog vagyok!", írta a Twitteren Amy. A gyermek apja az énekesnő férje, Josh Hartzler, akinek semmi köze a szórakoztatóiparhoz, és 2007 óta él boldog házasságban Lee-vel New Yorkban. A születendő gyermek neme, illetve a várható pontos születési időpont egyelőre nem ismert.

Az Evanescence hivatalosan továbbra is létezik, de a zenekar jelenleg nem aktív, főleg, hogy Amy nemrég beperelte a Wind-Up kiadót bizonyos elmaradt kifizetések miatt. Az énekesnő nemrég egy filmzenét fejezett be Dave Eggar segítségével, amely a War Story című alkotáshoz készült. Utóbbi e héten debütált a független filmesek egyik legrangosabb seregszemléjén, a Sundance Fesztiválon.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.