Shock!

május 20.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Gyakran mondják, hogy zenekarban játszani olyan, mint egy házasság”

Váratlanul távozott a Vicious Rumors soraiból Larry Howe dobos. A zenekar ennek ellenére zökkenőmentesen folytatja idei menetrendjét, hamarosan Európában turnéznak.

0512larry

Teljesen a semmiből jelentette be szakítását a Vicious Rumors és Larry Howe dobos. A San Franciscó-i power metalosok felállása mindennek nevezhető, csak stabilnak nem, ám az ütős távozása mindenképpen érvágást jelent: a főnök, Geoff Thorpe gitáros mellett Howe számított náluk az egyeten alapembernek, hiszen először 1985-től 2000-ig, majd 2005-től egészen mostanáig hajtotta a gépezetet. Geoff eredetileg egy meglehetősen személyeskedő, rüvid posztban közölte a döntést, amelyekben ego-problémákra hivatkozott, de utólag cserélte ezt. „Gyakran mondják, hogy zenekarban játszani olyan, mint egy házasság, és ez így is van – írta közleményében Thorpe. – Próbálkozhatsz a lehető legkeményebben és akármeddig, néha így sem működik. Aztán megpróbáltok együtt maradni a kölykökért (rajongókért), de az sem válik be... Utána pedig már azon kapod magad, hogy dühös vagy, és olyasmiket mondasz, amiket utólag megbánsz. Szeretnék elnézést kérni minden érintettől és a rajongóktól is a negativitásomért. Igyekszem a szép időkre emlékezni és a jövőbe tekinteni, Larrynek pedig minden jót kívánok a továbbiakban!"

A Vicious Rumors még ebben a hónapban átruccan Európába koncertezni, hozzánk legközelebb május 30-án, az ausztriai Veldenben játszanak. Howe helyén Gunnar Coston dobol majd a bulikon, a jelenlegi felállás további tagjai Thorpe mellett a tavaly immáron harmadszorra visszatért Brian Allen énekes, Gunnar DüGrey gitáros és Robin Utbult gitáros. A csapat legutóbbi lemeze 2020-ban jelent meg Celebration Decay címmel.

 

Hozzászólások 

 
#1 Equinox 2024-05-12 11:19
Nem nagy meglepetés ez, gyakran összevesznek, nem? Dave Starr is elment, aztán meg visszament a régi alapemberek közül
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.