Shock!

február 19.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

GT Project: itt az első album

0315gtpHolnap jelenik meg a GT Project első nagylemeze. A lemezen a Rolls Frakció, a P. Mobil vagy a TRB különböző felállásait megjárt zenészek játszanak.

A GT Project zenekar tagjai az elmúlt évtizedekben több népszerű formációban bizonyítottak, miközben meghatározó egyéniségei lettek a hazai zenei palettának. A Gönci Apuka György gitáros és Talabér László basszusgitáros (GT) nevével fémjelzett formációban Kalmár Géza kezeli a billentyűs hangszereket, Talabér Gábor dobol és a Felvidéki Rockszínház szólistája, Kozák Péter énekel. A tagok korábban olyan gtproject_czenekarok különböző felállásaiban játszottak, mint például a Rolls Frakció, a Tunyogi Rock Band vagy a P. Mobil.

A lemez dallistája az alábbi:

01. Az élet Rock & Roll
02. Ég veled
03. Nehéz idők
04. Hegyeken át
05. Péntek éjjel
06. A szerelem
07. A király
08. Hajnali szél
09. Szabadon szállni
10. Az élet Rock & Roll (extra)

Az album március 16-án jelenik meg, a lemezbemutató koncert aznap, a BackStage Pubban lesz 20 órai kezdettel. Részletek itt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#3 Duke 2019-03-15 14:00
Idézet - GrundRecords:
Ketten is játszottak a P.Mobilban, de lemezen természetesen nem, csak a turnéfelállást erősítették. Tagok valóban nem voltak, de a promószöveg sem szól tagságról.


Viszont a vastagbetűs bevezetőben, ami a főoldalra is kikerült, az szerepelt, hogy a Rolls, a P. Mobil és a Tunyogi Rock Band egykori tagjai. Gondolom a Shock!-os srácok fogalmazták meg így. Szóvá tettem, kijavították. Kész.

Mindezzel együtt szerintem szerencsésebb lenne olyan zenekarok nevével reklámozni az új formációt, amikben a tagok tényleg fontos szerepet játszottak. (Pl. HIT-Rock, Mr. Basary Group, stb.)

És tényleg minden kötözködés nélkül kérdezem: az említett P. Mobilos fellépésekre mikor/hol került sor? Megmozdult bennem az amatőr rock-történész, felírnám magamnak a dolgot.
Idézet
 
 
#2 GrundRecords 2019-03-15 12:49
Ketten is játszottak a P.Mobilban, de lemezen természetesen nem, csak a turnéfelállást erősítették. Tagok valóban nem voltak, de a promószöveg sem szól tagságról.
Idézet
 
 
#1 Duke 2019-03-15 11:16
Teljesen korrekt, de semmi különös hard rock, borzalmas dobhangzással.

Viszont. A fenti urak közül soha senki nem volt tagja a P. Mobilnak. Ezt szerintem ki kéne húzni a szövegből.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.