Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Grindcore-himnusz a Venomous Concepttől, januárban jön a hármas album

Anthem címmel meghallgatható egy új dal a Venomous Concepttől. A néhai Brutal Truth és a Napalm Death felét-felét rejtő csapat harmadik nagylemeze január 8-án érkezik Kick Me Silly; VC3 címmel..

0626vencon

Nemrég a francia Season Of Misthez szerződött a Venomous Concept, Kevin Sharp hörgős (Brutal Truth, Lock Up) és Danny Lilker basszer (Brutal Truth, Nuclear Assault) projektje, ahol a Napalm Death ritmusszekciójával, Shane Embury basszerrel és Danny Herrera dobossal, illetve John Cooke gitárossal játszanak együtt. A zenekarról elég rég nem lehetett hallani, így nem árt feleleveníteni: a grind/punk szupergroupként startolt, eredetileg a Melvins Buzz Osborne-ját is soraiban tudó banda első lemeze 2004-ben jelent meg Mike Patton Ipecac kiadójánál Retroactive Abortion címmel, majd két split-kiadványt követően jött a második anyag, a Poisoned Apple 2008-ban.

A zenekar még a tavalyi év folyamán rögzített egy új albumot is, amely az új szerződés alapján január 8-án jön ki Kick Me Silly; VC3 címmel, és koncertek is várhatók tőlük. Az Anthem című új dal alább meg is hallgatható tőlük.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.