Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Grandiózus box settel jelentkezik az Overkill

Historikill: 1995-2007 címen fut az a grandiózus box set, amelyet szeptember 18-án jelentet meg az Overkill. A dobozba a '90-es évek néha mostoha sorsú nagylemezei mellé természetesen ritka felvételek is kerülnek.

overkill_k2015_06

„A középső időszakunkból tartalmazza a remaszterizált lemezeket", mondta a Historikillről a That Metal Showban Bobby „Blitz" Ellsworth énekes. „Nem az Atlanticnél készített, tehát nagykiadós lemezeinkről van szó, hanem minden olyasmiről, ami azután jött ki nagyjából 2007-ig. És akadnak ezek között érdekes dolgok is, mivel az az éra nem volt éppen a heavy metal legegészségesebb korszaka. Akkoriban is rengeteg nagyszerű muzsika született, de bizonyos fokig a többi stílus és alstílus a metalon belül elhúzott a hagyományosabb vonal mellett. De a thrash akkor is színtiszta és arcbamászó volt, az Overkill pedig mindig is erről szólt. Ezek a lemezváltozatok pedig jobban is szólnak az eredetieknél, így aki megveszi a dobozt, megkap egy szeletet a történelmünkből, ha úgy tetszik, egy teljes évtizedet, és így jobban megértheti, mit csinálunk, amennyiben annak idején kimaradt neki a dolog."

0716historikillA Historikillbe a Wrecking Your Neck és Wrecking Everything koncertlemezek, a Hello From The Gutter válogatásalbum és a Coverkill feldolgozáslemez mellett a The Killing Kind, a From The Underground And Below, a Necroshine, a Bloodletting, a Killbox 13, a ReliXIV és az Immortalis nagylemezek kerülnek be, illetve egy bónuszdiszk, rajta az alábbi dalokkal:

01. Blood Money (demó)
02. Horrorscope (demó)
03. Soulitude (demó)
04. Killogy (demó)
05. Old School (remix)
06. Skull And Bones (remix)
07. Under One (tracking mix)
08. Man In Black (Johnny Cash-feldolgozás)

A zenekar ősztől a Symphony X-szel indul közös amerikai turnéra. Tavaszi budapesti bulijukról itt írtunk, a Blitzcel készített akkori interjúnkat pedig itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
#1 rotten 2015-07-24 13:16
Remélem nem lesz túl drága, akkor jöhet!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.