Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Grammy: jelölt a Sabbath, az Anthrax és a Dream Theater is

1207grammyAz Anthrax, a Black Sabbath, a Dream Theater, a Killswitch Engage és a Volbeat kapott jelölést a legjobb metal előadásért járó Grammyre. A díjátadó ceremónia január 26-án lesz a Los Angeles-i Staples Centerben.

Az Anthrax az AC/DC TNT-jének feldolgozásáért, a Black Sabbath a God Is Deadért, a Dream Theater a The Enemy Inside-ért, a Killswitch Engage az In Due Time-ért, a Volbeat a King Diamond vendégszereplésével ékesített Room 24-ért kapta a jelölést. Az ötvenhatodik Grammy-díjátadó ceremóniát január végén rendezik Los Angelesben.

Tavaly a Halestorm vehette át a legjobb hard rock/metal előadásért járó Grammy-díjat. Lzzy Hale-ék akkor a Love Bites (So Do I) dalért részesültek az elismerésben, kiütve ezáltal a versenyből az Anthraxet, az Iron Maident, a Lamb Of Godot, a Marilyn Mansont és a Grammy örök vesztesének számító Megadeth-t.

 

Hozzászólások 

 
+5 #3 Bathory Gabor 2013-12-07 21:00
Idézet - emberfia:
Most komolyan... feldolgozásért lehet Grammy-t kapni? (vagy egyáltalán jelölést). Nem csoda, hogy semmi súlya nincs már ennek az egésznek.


Pont ez jutott az eszembe. Nevetséges! Meg az is, hogy kizárólag a Nagy Neveket favorizálják, mintha azon kívül nem lenne élet. Ordas nagy lufi ez az egész, szarni rá! (Ehhez képest itt kommentelünk, haha!)
Idézet
 
 
+10 #2 emberfia 2013-12-07 17:08
Most komolyan... feldolgozásért lehet Grammy-t kapni? (vagy egyáltalán jelölést). Nem csoda, hogy semmi súlya nincs már ennek az egésznek.
Idézet
 
 
+12 #1 queensryche999 2013-12-07 09:30
Legyünk őszinték: ezen műfaj rajongóinak/közönségének az elmúlt évtizedek hagyománya alapján nem igazán számít hangsúlyosnak egy ilyen jelölés, vagy díj "respekt" szempontjából. Nem vitatom, hogy pl. egy Metallica a Grammy díj után (az után, amit még '91-ben kaptak a fekete lemezért) plusz bevételt tudott realizálni, de ez ma már a halott lemezipar okán amúgy sem osztana. Persze jól esik Halfordot nyertesként látni a díjátadó színpadán, de pont ez az a zene, amit nem díjátadók, meg úgy általában díjak határoznak meg. Még akkor sem, ha a Grammy mégiscsak egy rangosabb elismerés. (Engem mondjuk a külön ennek a műfajnak megrendezett díjátadók sem különösebben érdekelnek.)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.