Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gonosz angolok indulnak Amerika meghódítására

Michael „Mic” Hourihan lett a brit thrasher Onslaught új dobosa, miután Steve Grice az év elején otthagyta a bandát. A Desecration és egykori Extreme Noise Terror ütős március óta helyettesít a csapatban, most pedig teljes jogú tag lett Sy Keeleréknél. Az Onslaught hamarosan belecsap karrierje első teljes önálló észak-merikai turnéjába, méghozzá az Mpire Of Evil társaságában.

Hourihan március óta több mint ötven bulin ült az Onslaught dobcucca mögött Dél-Amerikában és Európában. Teljes jogú Onslaught tagsága nem érinti tagságát a walesi Desecration death metal bandában. Grice távozása következtében immáron csak két régi tag, Nige Rockett gitáros és Sy Keeler énekes maradt a fedélzeten. A zenekar remekül sikerült új lemeze, a Sounds Of Violence január végén jelent meg. A kilépett dobos és a későbbi énekes, Steve Grimmett Onslaught „The Sanity Days” néven hakniznak a csapat In Search Of Sanity albumának anyagával.

Az Onslaught márciusban amerikai turnéval kezdi a 2012-es évet. Talán furcsán hangzik, de ez lesz a banda első önálló észak-amerikai körútja, amelyre előzenekarként a nemrég bemutatkozó EP-t kiadott, három régi Venom tagot tömörítő Mpire Of Evil kíséri el őket. Néhány nyugati parti dátumon a kultikus thrash/crossover Evildead is felbukkan majd.

 

Hozzászólások 

 
#2 Draveczki-Ury Ádám 2011-12-09 11:11
Három és fél éve voltak: http://www.shockmagazin.hu/portal/koncert/onslaught-eufobia-kill-with-hate-budapest-2008-majus-10 :)
Idézet
 
 
+1 #1 TomTom 2011-12-09 10:31
Nekem volt szerencsém idén Angliában megtekinteni a bandát és nagyon lenyűgöztek. Aki szereti az igényes thrash zenét annak kötelező a banda. Nekem leginkább az utolsó 2 albumuk jött be. Remélem egyszer hozzánk is eljutnak!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.