Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Godsmack: már egy hónapot sem kell várni a speciális anyagra

Május 15-én érkezik a Godsmack első koncertlemeze, a Live & Inspired, amelyre egyúttal néhány feldolgozást is felpakoltak az amerikai poszt-grunge metalosok. A csapat áprilisban a Stainddel és a Halestormmal turnézik Amerikában.

Az Universal Republic gondozásában megjelenő Live & Inspired pontos dallistája még mindig nem ismert: annyi biztos, hogy szerepel majd rajta az Awake, a Keep Away, a Straight Out Of Line a Whatever, a Voodoo és az I Stand Alone koncertváltozata, de a feldolgozások mibenlétét még mindig csak találgatások övezik, a banda eddig egyedül Joe Walsh ezermilliószor feldolgozott Rocky Mountain Way dalának godsmackesített verzióját hozta nyilvánosságra, ez itt meg is hallgatható.

A banda ezekben a napokban már közös, társult headlineri amerikai turnén van az új lemezét tavaly kiadott Stainddel. A két csapat előtt a Halestorm melegíti a közönséget. Új Godsmack stúdióalbum egyelőre nem várható, sőt, azt sem tudni, mikor kezdenek el dolgozni Sully Ernáék a 2010-es The Oracle utódján.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.