Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gods & Generals címmel jelenik meg a Civil War második albuma

Május 6-án kerül a boltokba a svéd Civil War második lemeze. A Nils Patrik Johansson énekest és a Sabaton egykori hangszereseit tömörítő csapat természetesen most sem hazudtolja meg önmagát.

0527cw

0123cwcGods & Generals címmel, önmagáért beszélő borítóval jelenik meg május 6-án az osztrák Napalm kiadónál a Civil War második nagylemeze. A 2013-as The Killer Angels komoly sikert hozott a zenekarnak, hiszen hazájukban, Svédországban aranylemez lett, és Európa német nyelvterületein is keresettnek számított. Az aranylemezt a banda tagjai éppen Budapesten, a 2013-as, őszi Metal War fesztiválon vehették át a 20 ezer eladott svédországi korong után.

A folytatás producere és hangmérnöke Peter Tägtgren volt, és ezen az anyagon debütál majd a banda új gitárosa, a koncerteken tavasz óta velük játszó Petrus Granar is, akinek csatlakozásával a Civil War héttagúra hízott. Érdekesség, hogy a zenekar nyáron fellép Gelsenkirchenben a Sabaton által rendezett Sabaton Open Air fesztiválon, vagyis teljes a béke a régi kollégákkal: a július 25-ei rendezvényen a Powerwolf és a Korpiklaani jelenléte biztos még.

Nils Patrikkal készített korábbi interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.