Shock!

augusztus 11.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gitárosok nélkül maradt a Ratt?

Hivatalosan még nem erősítette meg senki, de bennfentes információk szerint komoly bajok vannak a Ratt környékén. Állítólag nemcsak Warren DeMartini gitáros hagyta ott ismét a zenekart, hanem partnere távozása miatt Carlos Cavazo is...

1130ratt

Tavaly év végén még arról szóltak a hírek, hogy 2018-ban mindenképpen turnézni fog a Stephen Pearcy énekessel, Warren DeMartini gitárossal, Juan Croucier basszusgitárossal, illetve Carlos Cavazo gitárossal és Jimmy DeGrasso dobossal felálló Ratt. Az ötös sikerrel golyózta ki Bobby Blotzer dobost a bandából, miután utóbbi saját, Rattnek hívott haknicsapatával koncertezgetett az Egyesült Államokban, és még egy esetleges új lemezről is szó esett. Most azonban olyan hírek érkeztek Hollywoodból, amelyek kérdésessé teszik a folytatást, vagy legalábbis annak értelmét. A hajmetalos berkekben híresen bennfentes és jól informált Metal Sludge több forrásból is úgy tudja: Warren DeMartini gitáros már nem tagja a csapatnak, távozásának – vagy eltávolításának – hátterében pedig olyan változások állhatnak, amelyek a csapat üzleti háttérországával állnak összefüggésben.

Nem tudni, mindez pontosan mit jelent, de a portál tudni véli, hogy Ratt menedzsmentjében és koncertügynökségében egyaránt komoly változások álltak be az utóbbi időszakban. Ha mindez nem lenne így elég kellemetlen, a hírek szerint Warrent a banda másik gitárosa, Carlos Cavazo is követte, aki a Metal Sludge-nak meg is erősítette mindezt. „Amíg Warren nincs ott, nem csinálom én sem”, idézi az oldal Cavazót. „Senki mást nem tudok elképzelni Warren helyén, és ugyanez Pearcyre és Croucierre is áll. Akkor sem akarnék részt venni ebben, ha közülük esne ki valaki.”

Egyelőre nem tudni, mennyire végleges mindez, és mint írtuk, hivatalos bejelentés egyelőre nem érkezett a témában. De azt azért gyanítjuk, hogy Bobby Blotzer így is elég jó hangulatban lehet ezekben a napokban…

 

Hozzászólások 

 
#4 Earth 2018-03-29 20:15
Évek òta csak a hasonlò hírekből élnek, de idejét se tudom hogy mikor csináltak bármi hasznosat.
Idézet
 
 
+3 #3 Martin 2018-03-28 20:06
Lehet hogy készül a Ratt Chinese Democracyja?
Már vagy 2012 óta emlegetik...Sebaj, majd 10 év múlva talán el is készül, az már más kérdés hogy addigra tényleg a kutyát sem fogja majd érdekelni. :D (Mondjuk nem mint ha most tűkön ülnének az emberek...)
Idézet
 
 
+12 #2 Sanctus 2018-03-28 17:17
Már kezdtem aggódni, hogy idén nem oszlanak fel. Kipipálva, jöhet a következő összeborulás.
Idézet
 
 
+3 #1 frontiers 2018-03-28 16:58
pont ráérek :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.