Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gitárgazdag új szólóprodukcióban gondolkodik Paul Stanley

Noha 2014 a negyvenéves jubileumot ünneplő KISS jegyében telik, Paul Stanley nagyban tervezi következő szólóalbumát is. Az énekes/gitáros szerint a már formálódó lemez némileg harapósabb lesz majd a legutóbbi, 2006-os Live To Winnél.

Paul Stanley legutóbbi szólólemeze, a lassan nyolc éve kiadott Live To Win alaposan megosztotta a KISS tábort, ugyanis a jól ismert dallamvilág mellé modernebb, illetve lágyabb hangszerelési megoldások társultak, mint azt sokan várták. Stanley szerint legközelebb nem ez lesz a helyzet. „Mindenképp tervezek következő önálló albumot”, válaszolta Paul a Nashville Scene kérdésére. „És garantálom, hogy ez sokkal inkább gitárközpontú lesz, mint a Live To Win. Akkor azt szerettem volna, ha valami olyasmi születik, amit az emberek nem várnak tőlem. A következő lemez viszont inkább az első szólóalbumomra üt majd.”

Stanley 1978-as első szólóanyaga a KISS diszkográfia kvázi-részének számít, és a maga idejében is óriási sikernek számított. Arról persze nincsenek információk, mikor jelenhet meg a következő önálló anyag tőle, hiszen a legutóbbi kettő között is huszonnyolc teljes év telt el… Reálisan nézve idén már biztosan nem lesz vele ideje foglalkozni, hiszen a KISS nyáron hatalmas amerikai turnéra indul a Def Leppard társaságában, az év második felében pedig valószínűleg folytatódnak a négy évtizedes jubileumi aktivitások.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 ac3 2014-05-26 17:01
hatalmas jo lemez a Live To WIn [majdnem jobb mint egy KISS lemez]
Idézet
 
 
+2 #2 pumpika666 2014-05-25 18:53
anno annyira nem tudtam a szólólemezről, hogy az egyik south park részben hallott, ismerős hang által énekelt nóta alapján kezdtem el turkálni a neten. aztán maga a lemez persze nem jött be, de a live to win nóta igen jól sikerült
Idézet
 
 
+5 #1 bogar 2014-05-25 12:03
Érdekes! A Live To Win-be én nem is szeretnék több gitárt, mert nem hiányzik, ugyanakkor szerintem az a lemez is harap. Konkrétan, ha nem egy Stanley szóló lenne, hanem egy KISS album, akkor ódákat zengenének róla.
Kifejezetten érdekel, hogy mivel rukkol elő legközelebb az öreg. A ráncok sokasodnak, a hang is kissé kopottas már, de a dallamérzék a régi. Egyáltalán nem érzem úgy, hogy "kiírta" volna magát, mint néhány kortársa.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.