Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gina Gleason személyében új gitárost igazolt a Baroness

Távozott a Baroness soraiból Pete Adams gitáros, akinek helyére Gina Gleason került. Ezzel a cserével teljesen lecserélődött a csapat John Baizley énekes/gitáros körül a 2012-es buszbaleset óta.

0602baroness

Utoljára 2013 elején jelentettek be személyi átrendeződést a Baronessben, amikor Matt Maggioni basszer és Allen Blickle dobos otthagyta a csapatot az emlékezetes, csaknem végzetes kimenetelű angliai buszbaleset után. Az ő helyükre akkor Nick Jost bőgős és Sebastian Thomson dobos került, és az utóbbi években úgy tűnt, a csapat egysége ismét megbonthatatlan, most azonban Pete Adams is távozott a fedélzetről. A válás baráti, a 2008 óta a bandában játszott gitáros egyszerűen csak több időt szeretne tölteni a családjával. Eközben ugyanakkor nem adja fel zenei karrierjét sem, Valkyrie nevű bandájával tovább játszik majd.

Adams utódja a bandában a philadelphiai születésű Gina Gleason lett, és már vele indulnak neki Európának a következő időszakban. Utána pedig nekifognak a következő lemez munkálatainak, ami lassan időszerű is lesz, hiszen a legutóbbi Purple 2015-ben jelent meg.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.