Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ghost In The Mist: itt a harmadik dal az új Lacuna Coilról

0311lacunaGhost In The Mist címmel új dalt tett közzé a Lacuna Coil a május végén érkező Delirium albumról, amely mindenképpen vízválasztónak ígérkezik az olasz csapat pályafutásában: több tagcsere után készítették el, és ismét visszakanyarodnak rajta a súlyosabb vonalhoz.

Május 27-én jelenik meg a Century Mediánál az olasz Lacuna Coil új albuma, amelyről a zenekar most közzétette a címadó dalt. A Delirium több személyi változás után lát napvilágot, és szimplábbnak, direktebbnek ígérkezik Cristina Scabbiáék legutóbbi kiadványainál. A lemez számos változás után lát napvilágot, hiszen hogy csak a legubbit mondjuk, januárban tizenhét év után kilépett a Lacuna Coilból Marco Biazzi gitáros, azaz Maus, ami nem az első tagcsere volt záros határidőn belül a bandánál, hiszen tavaly Cristiano Migliore gitáros és Cristiano Mozzati dobos távozott a zenekarból. Utóbbi helyére Ryan Blake Folden került, akinek érkezése elég sokat változtatott a Lacuna Coil hangzásán. A zenekar új, egyelőre beugró gitárosa a Black Lodge-ból ismert Daniel Sahagún, aki tavalyelőtt már kisegített náluk basszuson Marco Coti-Zelati betegsége idején. Magát az új lemezt súlyosabbnak, hörgősebbnek és technikásabbnak ígérik az utóbbi néhánynál.

lacunacoil_cAz albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. The House Of Shame
02. Broken Things
03. Delirium
04. Blood, Tears, Dust
05. Downfall
06. Take Me Home
07. You Love Me 'Cause I Hate You
08. Ghost In The Mist
09. My Demons
10. Claustrophobia
11. Ultima Ratio

A lemez producere maga Marco volt, és ő jegyezte a lemezborítót is. Cristina nemrég vendégszerepelt egy német DJ-nél, alább e kollaboráció végeredményét is meg lehet hallgatni.

 

Hallway - Untold Stories

#LacunaCoil

Közzétette: Lacuna Coil – 2016. március 9.

 

SCHILLER / Future / „I Breathe"

„I Breathe"...aus dem Album „Future" – mit der zauberhaten Cristina Scabbia (von Lacuna Coil)... // http://bit.ly/SCHILLERfutureDeluxe – http://bit.ly/SCHILLERfutureSATURN // „I Breathe" – featuring the stunning voice of Cristina Scabbia (of Lacuna Coil) #SCHILLERfuture

Közzétette: Schiller – 2016. február 26.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.