Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

George Lynch: különleges koncertek a Dokkennel, jubileumi turné a Lynch Mobbal

Különleges turnéra indul márciustól a Dokken, ahol George Lynch gitáros is ott lesz velük. Utóbbi emellett saját csapatával, a Lynch Mobbal is komoly aktivitásokat tervez idén.

0201gl

Március 6-ától koncertezik idén a Dokken, ami innen nézve önmagában véve talán nem lenne akkora hír, hiszen egyelőre kizárólag észak-amerikai bulik szerepelnek a csapat idei turnémenetrendjében. A fellépéseket ugyanakkor különlegessé teszi, hogy a jelenlegi felállás, azaz Don Dokken énekes, Jon Levin gitáros, Chris McCarvill basszer és BJ Zampa dobos mellett George Lynch, a klasszikus leosztás gitárosa is ott lesz a színpadon, az előzetes promóció szerint minden bulin egy-egy különleges ráadás erejéig. A Dokken legendás sikerfelállása utoljára 2016-ban állt színpadon Dokken, Lynch, Jeff Pilson és Mick Brown részvételével, erről egy DVD is megjelent tavalyelőtt Return To The East Live (2016) címmel. Brown azóta visszavonult az aktív zenéléstől, Pilson pedig elfoglalt egyéb projektjeivel, így vélhetően a mostani állás szerint ezzel a megoldással kerülhetünk a legközelebb a Dokken legendás négyeséhez.

Ami George-ot illeti, ha hihetünk a híreknek, a Lynch Mob idén az 1990-es Wicked Sensation debüt jubileumának tiszteletére tervez turnéra indulni, amelyen természetesen a csapatból az évek során folyamatosan ki-be járkáló Oni Logan énekes is csatlakozik a főnökhöz. A hírek emellett először Brian Tichy dobost és Tony Franklin basszert valószínűsítették a koncertekre, utóbbi azonban később cáfolta részvételét: mint mondta, a turnébejelentés már azelőtt megtörtént, hogy konkrétan megállapodtak volna. Egyelőre ugyanakkor itt is csak észak-amerikai bulikról van szó.

George aktuális lemeze, a Dino Jelusic énekessel közös Dirty Shirley projekt albuma januárban jelent meg, hamarosan nálunk is olvashatsz róla.

 

Hozzászólások 

 
#1 nikfisz 2020-02-02 19:53
Mit össze nem kínlódanak Ezek?!.. maximális tisztelet persze...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.