Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gene Hoglan dobolja fel az új Testament művet

Megkezdte új lemezének felvételeit a Testament, akik Andy Sneap producerrel vonultak stúdióba, ám Paul Bostaph dobos egy közelebbről meg nem határozott természetű, de súlyos sérülés miatt nem csatlakozhatott társaihoz a munkában. Az új lemezt így Gene Hoglan játszhatja fel, aki az 1997-es Demonic idején már dobolt a csapatban, de a Lamb Of God dobos Chris Adler is felbukkan majd egyes dalokban valamilyen formában.

Paul Bostaph természetesen a Testament tagja maradt, a tervek szerint az új lemezhez kapcsolt turnékon már ő játszik majd, a stúdióban azonban még nem tud dolgozni a többiekkel. Egyelőre nem tudjuk, pontosan milyen sérülést szenvedett el Paul, de bizonyára hamarosan kiderül… Gene Hoglan (jelenleg Fear Factory, korábban Dark Angel és még sorolhatnánk napestig) szerencsére elvállalta, hogy kisegíti a régi haverokat, így a lemez oroszlánrészén az ő játéka lesz hallható. Az azonban már most is biztosnak tűnik, hogy a bónuszdalok egy részében a Lamb Of God mestere, Chris Adler is vendégeskedik majd, de erről a szereplésről szintén nem áll rendelkezésre bővebb információ.

Hoglan az 1997-es Demonic idején már dobolt a Testamentben, de mivel az az időszak a zenekar történetének egyik legzavarosabbja volt, az album turnéját már nem várta ki, a csapat végül Jon Dette-vel kezdett koncertezni (aki aztán szintén nem maradt sokáig, de ez már egy másik történet).

„Az új album leginkább a The Gathering és a The Formation Of Damnation egyfajta keveréke, de nem fogjuk elfelejteni, kik vagyunk és hová vezetnek a gyökereink", mondta a dalokról még egy tavalyi nyilatkozatában Chuck Billy énekes, aki szerint a zenekar kényelmes tempóban írja a friss anyagot, és rátaláltak arra a stílusra, ami igazán fekszik nekik. A dobos posztot leszámítva a klasszikus tagság arcai dolgoznak a lemezen: Chuck Billy, Eric Peterson gitáros, Greg Christian basszer és Alex Skolnick szólógitáros. A tervezett megjelenés az idei év végére esik.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.