Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Gary Holt abszolút thrash metal mesterművet alkotott”

Nyáron jelenik meg az Exodus új nagylemeze. Az album címe Persona Non Grata lesz, és a turnén várhatóan Rick Hunolt ex-gitáros is vendégeskedik majd néha egykori kollégái oldalán.

0718exo

Persona Non Grata címmel jelenik meg hét év után az Exodus új albuma. A lemez a második lesz a sorban Steve „Zetro” Souza énekes visszatérése után, közvetlen elődje a 2014-es Blood In, Blood Out volt. A zenekar már teljes egészében rögzítette az anyagot Steve Lagudi segítségével, jelenleg Andy Sneap végzi a keverési munkálatokat. „Ebben a lemezben minden egyesül, amit csak egy heavy metal rajongó és egy Exodus-fanatikus akarhat”, mondja Zetro az anyagról. „Nagyon brutális, nagyon erőszakos, nagyon gyors. A szövegek is nagyon agresszívek, de mély témákat boncolgatnak. Senki sem fog csalódni. Úgy érzem, fő dalszerzőként Gary Holt igazi mesterművet alkotott, abszolút thrash metal mesterművet. Minden elem benne van, aminek az Exodusban meg kell lennie. Még nincs is teljesen kész, de máris nagyon büszke vagyok rá.”

Old school Exodus-rajongók számára mindenképpen nagy hír, hogy a legendás H-Team 2004-ben távozott fele, Rick Hunolt is felbukkan majd a lemezen, sőt, a jelenlegi tervek szerint pár koncerten ott lesz a színpadon is a zenekarral 2021-ben és 2022-ben, bár egyelőre nem tudni, milyen formában. „Már szóltak, hogy álljak készen”, mondta egy videós kérdezz-felelekben Hunolt a napokban. „Ez alighanem azt jelenti, hogy számítanak rám, és ha így van, alig várom.”

A kiadó a Nuclear Blast lesz.

 

Hozzászólások 

 
#2 Equinox 2020-11-26 20:22
Várjuk, de magasan van a léc, szóval nem lesz egyszerű mutatvány csak úgy csinálni egy olyan jó lemezt, mint amit várunk.
Idézet
 
 
#1 LoboTomi 2020-11-24 10:31
Nagyon jó hír, hogy Hunolt-ot is megtalálták. Azért Kerry King is vendégszerepleh tne egy dalban, ha Holt-tal gitározott vagy 10 évet :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.