Shock!

október 05.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Friss fotók szivárogtak ki az AC/DC klipforgatásáról

Két friss AC/DC-fotó jelent meg egy rajongói oldalon, amelyeket utólag leszedtek a hivatalos zenekari weboldalról. Ennek ellenére elég egyértelműnek tűnik, hogy a képek egy új klipforgatáson készültek, bennük Brian Johnsonnal és Phil Rudd-dal.

0921acd

Mint arról alighanem mindenki tud, még 2018 őszén Vancouverben fotózták le az AC/DC több tagját is Mike Fraser hangmérnök társaságában. Ugyan a zenekar hivatalosan azóta sem tett közzé semmit az akkori stúdiómunkálatokról, a rajongótábor a szóban forgó paparazzifotókról értesült Brian Johnson énekes és Phil Rudd dobos visszatéréséről, és egy rajongói instagramos sztárfotón Cliff Williams basszer is szerepelt – vagyis a korábbi években szétesni látszó csapat összeszedte magát, miután megoldást találtak Johnson hallásproblémáira, Rudd büntetőügye pedig lezárult.

A világjárvány kitörése előtt már elég komoly pletykák szóltak a banda idei visszatéréséről egy új nagylemezzel, illetve egy világ körüli stadionturnéval. Utóbbi tervek bizonyosan meghiúsultak egy időre, a jelek szerint azonban a háttérben forognak a kerekek: az AC/DC Brasil rajongói oldalra egy klipforgatásról kerültek fel fotók, rajtuk Brian Johnsonnal, Angus Younggal, Stevie Younggal, Cliff Williamsszel és Phil Rudd-dal. A képeket a hivatalos AC/DC-weboldalról szedték, ahonnan persze villámgyorsan eltűnt mindkettő, de nehéz lenne megállapítani, hogy malőrről vagy szándékos mézesmadzagról van-e szó…

A készülő új anyag megjelenéséről még nem tudni semmit, de az albumon több forrás szerint a 2017 novemberében elhunyt Malcolm Young játéka is hallható lesz – méghozzá az összes dalban. Mindez úgy lehetséges, hogy a számok, amelyeken a csapat most dolgozik, a 2008-as Black Ice lemezre való demózás során készültek, amikor is Angus és Malcolm hosszabb időre összebútorozott, és „dalok százait” írták meg.

0921ac2

 

Hozzászólások 

 
#3 Eugen 2020-09-22 14:33
Túró Rudd
Idézet
 
 
#2 Assassin 2020-09-21 18:30
Idézet - Eugen:
Miért kellett a fogatlan asszonygyilkos miatt már másodjára is kib*szni szegény Chris Slade-et?

Talán mert Rudd az AC/DC dobosa utánozhatatlan feelingű dobolással? Már megcsináltatta a fogait.
A szólólemezét ajánlom mindenkinek, sokadjára érik be, de akkor beragad...
Idézet
 
 
#1 Eugen 2020-09-21 12:14
Miért kellett a fogatlan asszonygyilkos miatt már másodjára is kib*szni szegény Chris Slade-et?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.