Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Foo Fighters, Volbeat és még sokan mások a 2020-as NovaRockon

Szépen alakul a 2020-as NovaRock felhozatala. A fesztivál három új headlinert jelentett be a már tudott System Of A Down mellé.

1122novarock

A System Of A Down mellett a Foo Fighters, a Volbeat és a Seiler und Speer lesz a 2020-as NovaRock három további headlinere. A rendezvényt a szokásos helyen, Nickelsdorfban rendezik június 10-13-án, és a három frissen beharangozott húzónév mellett olyan további új fellépőket jelentettek be, mint a Deichkind, a Bring Me The Horizon, az Alter Bridge, a Steel Panther, a Skillet, a Heilung, az Airbourne, a The Pretty Reckless, a Bush, Edmund, a Mando Diao, a Yungblud, az Eluveitie, a The HU, a The Dead Daisies, Devin Townsend, Seasick Steve, a Beast In Black, a Fire From the Gods, a Boston Manor, az Alien Weaponry, a Black Inhale, a The Weight, a King Nun és a Shvpes.

A fentiek mellett már biztosan ott lesz a feszten a Korn, a Disturbed, a The Offspring, a Billy Talent, az August Burns Red, a Battle Beast, a Black Veil Brides, a Gloryhammer, a Heaven Shall Burn, a Hot Water Music, a Motionless In White, a Social Distortion, az Alligatoah, a Dame és a Greeen is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.