Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Földi pokol: novemberben érkezik a Moby Dick tizedik albuma

1008mobydickNovember 3-án jelenik meg a Moby Dick új lemeze, amely a Földi pokol címet kapta. Az album mellé egy exkluzív DVD is jár, amelyen a soproni thrasherek harmincéves jubileumi koncertjének felvétele kerül fel.

Tizedik stúdióanyagával jelentkezik jövő hónap elején a soproni Moby Dick. A Földi pokol című anyag zeneileg a legutóbbi, igen jól sikerült A holnapok ravatalán folytatásának ígérkezik, és ugyan végleges dallistával még nem szolgálhatunk, olyan dalok kerülnek majd fel rá, mint a címadó, a Mátrix, a Vasketrecben, a Sikátor vagy a Veszélyes elem. Az anyag október 6. óta előrendelhető a zenekar honlapján, és elég komoly igény mutatkozik iránta. „Köszönjük a hatalmas érdeklődést az új albumunkkal kapcsolatban!", tette közzé tegnap a Moby Dick. „Minden előrendelő kapni fog választ, amihez kis türelmet kérünk, mert az adatok feldolgozása miatt az lehet pár napba is bele fog telni! Hamarosan jelentkezni fogunk előzetesekkel, az új dalokból és bónusz koncert DVD-ről is lesz ízelítő. Megkérünk mindenkit, hogy terjessze az infót és ne felejtsétek az előrendelésetekkel a zenekart támogatjátok! Köszönjük!"

1008mobydickcMint a fentiekből is kiviláglik, a banda DVD-mellékletet is csapott a Devecz Ádám borítójába csomagolt albumhoz, rajta a harmincéves jubileumi buli felvételével. „Ez egy tizenkilenc dalból és négy átkötő intróból álló, másfél órás anyag. Akik ott voltak a koncerten, tudják, hogy nagyon feelinges, forró hangulatú buli volt, és az elkészült videóanyag maximálisan vissza is adja ezt!"

A Földi pokol lemezbemutatója november 15-én lesz Budapesten, a Club 202-ben, amely egyben Schmiedl Tamás 50 éves születésnapi bulijaként is funkcionál. Ennek szellemében rengeteg vendég teszi majd tiszteletét a színpadon, köztük a Moby Dick volt tagjai, Katona Főnök, Farkas Zotya és Szekeres András, de fellép a speciális műsorral készülő Leander Rising és a Bloody Roots is. Bővebb információk itt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 VargaTomi 2014-10-09 16:34
Harmadmagammal kedden rendeltük elő a lemezt, de eddig még semmi visszaigazolás nem érkezett :-(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.