Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Five Finger Death Punch: szünet következik a mostani kör után

0617ivanMég a szokásos tempóhoz képest is alaposan felpörgeti a motort idén a Five Finger Death Punch, akik két nagylemezt is megjelentetnek az év hátralévő részében, miközben folyamatosan turnéznak az Atlanti-óceán mindkét partján. Ivan Moody énekes azonban egy friss interjúban elárulta: ha lefut a mostani lemezek periódusa, szünet következik.

Július 29-én jelenik meg a Five Finger Death Punch kétrészes új lemezének, a The Wrong Side Of Heaven And The Righteous Side Of Hellnek első darabja, amit ősszel követ majd a folytatás, a csapat pedig ezekben a napokban már javában nyomul az európai fesztiválokon. Ezután Amerika következik a Rockstar Energy Drink Mayhem fesztiválturnéval, ahol a főszínpad felülről második fellépőjeként lépnek majd fel, közvetlenül a headliner Rob Zombie előtt, ősszel pedig ismét Európában turnéznak majd az Avenged Sevenfold és a Device társaságában, november 22-én Bécsben is meg lehet nézni őket.

A 2014-es menetrendet még nem tudni, de alighanem az is hasonlóan intenzív lesz, így nem csoda, hogy Ivan Moody énekes már leszögezte: ha lefut ez a kör, kis pihenőt tartanak. „A mostani lemezekhez kapcsolt kör után egy side-projekttel foglalkozom majd", fogalmazott a frontember a Metalshrine-nak. „Pár srác már felsorakozott mellém, és nagyon büszke vagyok rá, hogy velük dolgozhatok majd. A többiekkel a zenekarban már beszéltünk erről, és miután öt lemezt készítettünk ilyen tempóban, biztosan itt lesz az ideje, hogy egy kis időt egymástól távol töltsünk. Így megint friss lesz utána nekivágni a következő albumnak."

 

Hozzászólások 

 
+5 #1 bogar 2013-06-17 16:04
Dupla lemez, nagy turné, aztán pihi. Csak nekem jut eszembe a SOAD? :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.