Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Fire And Ice: nézd meg Joe Lynn Turnerék új videóját!

0817ratedFire And Ice címmel megtekinthető egy friss klip a Rated X nevű szupergroup debütáló albumához. Joe Lynn Turner énekes, Carmine Appice dobos, Tony Franklin basszer és Karl Cochran gitáros a napokban hozta ki első lemezét a Frontiersnél.

„Kicsit retrósnak akartuk megőrizni ezt az egészet, de modern éllel”, mondja a zenéről JLT. „A dalok klasszikus rocktémák, de ez nem árul róluk el mindent, és elég sokat alakultak is, ahogy haladtunk a felvételekkel.” Ennek megfelelően a zenében a kiadó közleménye szerint akad némi modern íz, a Frontiers háziproducerének is tekinthető Alessandro Del Vecchio vastag billentyűs szőnyegeinek köszönhetően azonban mindvégig megmarad a klasszikus Deep Purple-, Rainbow-féle vonal is.

A Frontiers főnöke, Serafino Perugino által személyesen összerakott banda eredetileg egyébként Legacy X néven indult, és Bruce Kulick (korábban KISS, jelenleg Grand Funk Railroad) gitározott benne, ő azonban idővel átadta helyét Jeff Watsonnak (Night Ranger), hogy aztán a csapat végül mégis Karl Cochranban lelje meg a végső megoldást. Karl azelőtt Joe szólóbandájában gitározott, de többször dolgozott a KISS-szel is. Nagy szerencse, hogy most itt lehet, hiszen tavasszal egy stroke után pár napra kómába esett, amiből aztán pár nap után magához tért.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 bogar 2014-11-13 06:37
Egész pofás nótákat hoznak. Lehet, hogy ebben több van, mint a tucat-frontiers bandákban!?
Ugyanakkor nem bírok elmenni mellette, hogy a Fire and Ice egy annyira elkoptatott és ötlettelen cím, hogy helyből gázsilevonással büntetném. Remélem, hogy lesz még Ready to Rock és Stay Hard daluk is!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.