Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Felvettük ezt a témát svédül is még 2002-ben, és rohadt jól sikerült”

2002-es dal speciális változatát mutatta be a Soilwork. Björn Stridék jövőre ismét Budapesten koncerteznek, ezúttal az In Flames és az Arch Enemy társaságában.

1221soilwork

A Soilwork komolyabb underground áttörésének katalizátorát kétségtelenül a 2002-es Natural Born Chaos lemez jelentette, amely egy komplett rajongói generációval ismertette meg a svéd metálcsapatot. A zenekar most az album egyik kiemelkedően erős dala, a Mercury Shadow új változatát tette közzé a streamingfelületeken: a Kvicksilver – mint címéből is sejthető – a szám svéd nyelvű verziója. „Előástunk egy régi gyöngyszemet! – mondja a csapat. – A Kvicksilver jelentése svédül higany (azaz mercury – a szerk.), és annak idején valamiért felvettük ezt a témát svédül is még 2002-ben. Úgy gondoljuk, rohadt jól sikerült, és mindenképpen megérdemli, hogy most már végre megosszuk a világgal. Reméljük, tetszeni fog nektek a Mercury Shadow skandináv dialektusban előadott változata!”

A Soilwork 2024. október 23-án ismét Budapesten koncertezik, méghozzá az In Flames és az Arch Enemy co-headliner körútjának különleges vendégeként, a Barba Negrában. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.