Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Felszáll a füst: augusztus 9-én érkezik az Adrenaline Mob EP

Már csak pár nap, és mindenki meghallgathatja Mike Portnoy és Russell Allen közös zenekarának első EP-jét, az Adrenaline Mob ugyanis augusztus 9-én piacra dobja a zenekar nevét viselő minialbumot. A kiadványra négy saját szerzemény és egy feldolgozás kerül fel, az első teljes lemez jövőre várható.

Az EP elsősorban digitális terjesztésre készült, a fizikai formátum nem kerül hagyományos terjesztésre, kizárólag az Adrenaline Mob webshopjából és a banda élő fellépésein lehet majd megvásárolni. A saját dalokról egyelőre keveset lehet tudni, mindössze annyi derült ki róluk, hogy a Hit The Wall egy hat perc feletti epikus szerzemény. A feldolgozás a YouTube-ról már jól ismert Black Sabbath klasszikus, a The Mob Rules lesz. „Az EP megjelenésével lehetőséget adunk a rajongóknak arra, hogy belekóstoljanak a Mobba", mondja a kiadványról Mike Portnoy. „Így senkinek sem kell kivárnia a teljes hosszúságú anyagot, ami a jövő év elején jelenik majd meg."

Az EP-re az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Psychosane
02. Believe Me
03. Hit The Wall
04. Down To The Floor
05. The Mob Rules

A Mike Portnoy – Russell Allen – Rich Ward – Mike Orlando – Paul DiLeo felállású banda augusztus 14-étől szeptember közepéig intenzív turnézásba kezd az amerikai klubokban, de több állomáson fellépnek majd a Godsmack előzenekaraként is lényegesen komolyabb méretű helyeken.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.