Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Felpörgette a Skid Row-t Erik Grönwall: „Baromi jó érzés, mintha megint 25 éves lennék…”

Meglehetősen nagy port kavart a Skid Row újabb énekesváltása. Dave „The Snake” Sabo gitáros és Rachel Bolan basszer szerint fel sem merült más ZP Theart helyére, mint Erik Grönwall.

0404skidrow

A SiriusXM Trunk Nation L.A. Invasion műsorában beszélt a Skid Row újabb énekesváltásáról a zenekar két főnöke, Dave Sabo gitáros és Rachel Bolan basszer. „Pár éve, talán ’18-ban turnézott a Skid Row a H.E.A.T-tel, és minden este hallottuk az öltözőben – idézte fel az első találkozást Erik Grönwall-lal Rachel. – Párszor megjegyeztük egymás között, hogy fenomenális a csávó, aztán már nem is tudom, ki megemlítette, hogy annak idején ő nyerte a svéd Idolt. Én meg: ja, hát az tuti, hogy van hangja… Párszor a monitorkeverőhöz is kimentem, és megfordult a fejemben, hogy ha lesz egy kis szabadidőnk, megkeresem, és csinálok vele valami projektet. Ami persze nem történt meg, de aztán ZP-vel eljutottunk egy pontra, és Erik volt az első, aki eszünkbe jutott. Küldtünk neki néhány dalt némi mankóvokállal, és 24 órán belül vissza is küldte őket, mi meg egyből: oké, megvan az emberünk, ültessük fel egy repülőre, nyomjuk!”

„Eljutottunk arra a pontra, hogy előtérbe került a helyzet Zee-vel, és döntenünk kellett, valami ugyanis még mindig nem működött megfelelően – mondta Theart váratlan távozásáról Snake. – És ekkor jutott eszünkbe Erik. Ironikus, hogy úgy egy éve egy barátom azt mondta: ha bármi történne, ott ez a srác Svédországban… És korábban már a menedzserünknek is említette. Hirtelen pedig bezárult a kör, mint az oly gyakran megesik az életben, és valósággá vált a dolog. Az utóbbi egy hónapban állatira fel vagyok dobva, mert marha jól alakulnak a dalok, mindenki lelkes, és pozitív reakciókat kapunk mindenfelé. Baromi jó érzés, mintha megint 25 éves lennék…” 

skidrow_cA korábbi turnét leszámítva Grönwall és a Skid Row tagsága a jelenleg futó észak-amerikai turné kezdetén, múlt kedden találkozott először, az október 14-én, az earMUSIC-nál érkező The Gang’s All Here albumot is távmunkában írták és rögzítették. A dallista az alábbi lesz:

01. Hell Or High Water
02. The Gang's All Here
03. Not Dead Yet
04. Time Bomb
05. Resurrected
06. Nowhere Fast
07. When The Lights Come On
08. Tear It Down
09. October's Song
10. World's On Fire

Grönwall két elődje, ZP Theart és Tony Harnell nem jelentetett meg semmilyen felvételt a csapattal, az utolsó hivatalos hangzóanyagokon, a 2013-as United World Rebellion: Chapter One és a 2014-es Rise Of The Damnation Army - United World Rebellion: Chapter Two EP-ken a tavaly elhunyt Johnny Solinger hangja volt hallható. A banda legutóbb 2006-ban adott ki teljes stúdióalbumot Revolutions Per Minute címmel. A The Gang’s All Here címadója alább meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.