Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Fellebbent a fátyol Tony Iommi és Brian May titkos projektjéről

Elképzelhető, hogy speciális közös projektet tervez Tony Iommi és Brian May – erre a brit Kerrang! magazin legutóbbi számának egy speciális összeállítása világított rá, amelyben zenészek kérdezhettek a Queen gitárosától. Iommi, May egyik legjobb barátja egy tervbe vett közös anyag befejezéséről kérdezte Briant.

„Mikor kezdünk el dolgozni azon a riffalbumon együtt? Tudod, miről beszélek...", szólt Iommi kérdése Brian Mayhez. „Igen, tudom, miről beszél, és nagyon-nagyon lelkes is vagyok miatta. Eredetileg titokban akartuk tartani az album hírét, amire céloz, de azt hiszem, most lelőtte a poént!", válaszolta a Queen gitárosa, aki elárulta: amikor meglátogatta Iommi stúdióját, jóformán sokkolta, milyen mennyiségű felhasználatlan anyaggal rendelkezik a Black Sabbath riffmestere. „Arra gondoltam, nagyszerű lenne egy válogatást összerakni ezekből. Az ötlet az volt, hogy kihozzuk ezeket a riffeket valami olyan formában, hogy az emberek saját dalokat építhessenek belőlünk. Megalkothatod a saját muzsikádat, benne Tony Iommival a gitáron!"

Az persze kérdéses, mikor és milyen formában lehet ebből bármi is, hiszen a limfómából szépen gyógyuló Iommi a következő időszakot teljesen a Black Sabbathnak szenteli majd.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.