Shock!

szeptember 26.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Februárban Budapesten koncertezik a Hollywood Undead

Október 27-én, V címmel jelenik meg a Hollywood Undead új albuma. A zenekar február 13-án Budapesten, az Akváriumban ad koncertet.

0725hu

Ötödik albumát adja ki ősszel a BMG-nél a Hollywood Undead, akik California Dreaming címmel pár héttel ezelőtt már az első dalt is közzétették az anyaghoz. „Kalifornia két oldalát boncolgatja a dal”, mondja J-Dog énekes/multihangszeres. „Egyfelől ott van a giccs, a csillogás, a nap és a szörf, ezzel szemben pedig azok az emberek, akik teljesen elbaszott körülmények között élnek és nem tudják fizetni a lakbért, a seggfej celebek és az egész hamis látszat a felszínen. Az volt a célunk, hogy súlyos dalt írjunk, benne egy Red Hot Chili Peppers-féle refrénnel, amolyan old school hangulatban, de újszerű tálalásban.”

Ami magát a lemezt illeti, Johnny 3 Tears basszer szerint nem véletlenül lett ez a címe: „Öt tesó vagyunk, és ez az ötödik lemezünk. Semmi sem fejezi ki annyira a zene velejét, mint ez a szám, hiszen a numerológiának komoly ereje van. Amikor azt mondtuk: five, annak egyszerűen jelentősége volt, hiszen mind egyetértettünk ebben az egy szóban, abban, hogy megmutatja, kik vagyunk. És persze egyfajta főhajtás is ez az első lemezünk No. 5 dala irányába, ami az ötödik szerzeményünk volt. Ezen túlmenően pedig egyfajta utalást rejt arra a titkos rajongói társaságra is, amely az elmúlt évtized során támogatott bennünket. Maga a szám is jelentős, és ez a pillanat is az számunkra.”

hollywoodundead_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. California Dreaming
02. Whatever It Takes
03. Bad Moon
04. Ghost Beach
05. Broken Record
06. Nobody's Watching
07. Renegade
08. Black Cadillac (feat. B-Real)
09. Pray (Put 'Em In The Dirt)
10. Cashed Out
11. Riot
12. We Own The Night
13. Bang Bang
14. Your Life

Örömteli hír, hogy a zenekar februárban Budapesten is fellép. A koncert helyszíne az Akvárium lesz, részletek itt, és mindenkinek azt javasoljuk, hogy amint lehet, gyorsan vegyen jegyet, ha ott akar lenni, mert ez a buli elég biztosan teltházasnak ígérkezik. A zenekar májusban egyébként kétszeresen is örülhetett, hiszen 2008-as Swan Songs debütálásuk platina-, ennek közvetlen folytatása, a 2011-es American Tragedy pedig aranylemez lett az Egyesült Államokban.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.