Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Február elején jön a Mörbid Carnage második albuma

Február 5-én jelenik meg hivatalosan a Mörbid Carnage második nagylemeze Merciless Conquest címmel a MetalHit Records / MetalManiacs égisze alatt. Az új album borítóját az a Costin Chioreanu készítette, aki korábban már olyan bandákkal dolgozott együtt, mint a Grave, a Darkthrone, az Absu vagy a Demonical.

„Az új anyag még erőszakosabb, direktebb, de változatosabb is az elődjénél, a hangzás hasonlóan jó lesz, minden kihallhatóan, arányosan szól, eddig ez a legjobb hangzóanyag, amin dolgoztam", jellemezte korábban Necrofaust bőgős a lemezt. „Szövegileg pedig sötétebbre vettük a figurát, csak és kizárólag istentelen, sötét, gonosz és helyenként okkult dolgokról szólnak. A munkafolyamatot tekintve megmaradtunk az eddig bevált receptnél: a srácok összeteszik a zenét Szegeden, én pedig leszállítom hozzájuk a szövegeket, hogy kerek egészet alkotva egy durva, súlyos végeredmény születhessen."

A csapathoz kapcsolódó hír, hogy az élő felállásukban változás történt. Innentől fogva ismét Blasphemy felel majd az énekért, a doboknál pedig Szenti Árpád segíti ki őket a fellépéseken. A Mörbid Carnage élőben legközelebb február közepén lesz látható, méghozzá Romániában, ugyanis sikerült összehozniuk egy három állomásos miniturnét Nagyvárad – Slatin – Bukarest állomásokkal. A 2013-as esztendőt intenzív koncertezéssel és egy négyszámos kislemez felvételével szeretnék tölteni, így várják a szervezők megkereséseit.

Az új anyagról két szám már meghallgatható a Bandcampen.

 

Hozzászólások 

 
#1 Equinox 2013-01-07 19:35
Az első kellemes ilyen csonttörő thrash volt, ahogy mondani szoktam. Ekkora Destruction-áthallásokat még szerintem sehol máshol nem hallottam, mint náluk. Tehát szimpatikus a banda. Csak egy kicsivel több eredetiség elkelne éppen. Viszont valószínű, nem ez a cél, mivel ilyen hobbiprojektről van szó
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.