Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Fates Warning: befejeződött a dalszerzési szakasz

Fates Warning - Jim MatheosVégre elkészült új nagylemezével a Fates Warning, aminek éppen itt volt az ideje, hiszen a connecticuti progresszív metal mesterek utoljára 2004-ben jelentettek meg stúdióalbumot. A megjelenés dátumát még nem tűzték ki, de a 2013-as kiadás immáron tényleg biztos, szóval a várakozás a végéhez közeleg.

„Boldogan jelenthetem be, hogy végre megírtuk a zenét az új Fates Warning albumhoz. Néhány szöveget még be kell fejeznünk, de közel vagyunk a befejezéshez. Alig várjuk, hogy mindezt megoszthassuk veletek 2013-ban!”, írja üzenetében Jim Matheos gitáros, a csapat főnöke.

A Fates Warning utoljára 2004-ben adott ki albumot FWX címmel. Matheos a Shock!-nak adott idén februári interjújában 2012 év végi, jövő év eleji lemezmegjelenést valószínűsített, de ehhez képest azért biztosan lesz majd némi csúszás, hiszen a dalokat fel is kell venni… A zenei irányvonalról egyelőre nem tudni semmit, csak az derült ki korábban, hogy az albumhoz megírt első téma több mint hét perc hosszúságú. A csapat márciusi budapesti koncertjéről itt olvashatsz, Ray Alder énekessel a buli napján készített interjúnkat pedig itt találod.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.