Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ez egy popdal, tehát nem metál és nem rock, de mindenképpen jellemző rám”

Fire címmel közzétette karrierje első szólódalát Floor Jansen. A Nightwish énekesnőjétől hamarosan egy teljes nagylemez is megjelenik.

1128floor

Meghallgatható Floor Jansen első önálló száma, a Fire. Az énekesnő nemrég a Warner-birodalomhoz tartozó ADA kiadóhoz szerződött, és itt érkezik majd első szólóalbuma valamikor még az idei év folyamán. „Ez egy popdal, tehát nem metál és nem rock, de mindenképpen jellemző rám – mondja a Fire-ről Floor. – Ugyanakkor egy új album első dala nem jellemezheti az összes többit maradéktalanul.”

Az énekesnő a Nightwish élén idén kétszer is fellép Magyarországon: július 30-án a FEZEN-en, december 20-án pedig a Papp László Budapest Sportarénában koncerteznek. Az önálló buli részletei itt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#2 bogar 2022-03-29 06:38
Imádom ezt a hangot, de ez a dal valamiért nálam nem működik. Értem, hogy ezt az oldalát még nem tudta megmutatni, de ez nekem egy tucat MTV kompatibilis líra. Biztos lesz ennél jobb is a lemezen!
Idézet
 
 
#1 ProgFan 2022-03-28 23:59
Elképesztő hogy ilyen hosszú karrier(After Forever, Revamp) után is mennyire termékeny zenész, hangja pedig mindig kitűnő.
Korunk legjobb női énekese metal fronton kétség sem fér hozzá, bár a Nightwish helyett alapíthatna megint valami jó prog-os metalbandát mint a Vuur pl., de így legalább jó koncerteket adnak Toumasék.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.