Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ez egy gyilkos album, imádni fogjátok!”

1007magnumcEscape From The Shadow Garden címmel jelenik meg márciusban a brit melodikus hard rocker Magnum tizenkilencedik nagylemeze. A csapat utána grandiózusnak ígérkező európai turnéra is indul.

Március 24-ére tűzte ki a Steamhammer/SPV kiadó a brit Magnum új nagylemezének megjelenési dátumát. Az Escape From The Shadow Garden több formátumban is a boltokba kerül, borítóját pedig az a Rodney Matthews készítette, aki Tony Clarkinék mellett korábban többek között az Asiának, a Nazarethnek és az Eloynak is dolgozott már. „Ez egy gyilkos album, imádni fogjátok!”, mondja az anyagról Al Barrow basszusgitáros. „Felpörgetett tempók sok tökös gitárral és billentyűkkel, Bob Catley pedig fantasztikusan énekel! Tony ismét túltett saját magán a dalszerzés terén. Harry James dobolásától pedig, nos, ezt mondani sem kell, hanyatt esik az ember!”

A Magnum legutóbbi albuma tavaly szeptemberben jelent meg On The 13th Day címmel. Az új lemez megjelenését alapos turné is követi majd, amely áprilisban indul Európában. Tony Clarkinnal készült régebbi interjúnkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.