Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ez egy baromi jó lemez, a Crash And Burntől kezdve a Saturday Nightig”

Fennállásának harmincadik évfordulója alkalmából novemberben új albumot jelentet meg a Babylon A.D., akik ráadásul eredeti felállásban dolgoznak. A Revelation Highway című lemez harmadik dala, az I'm No Good For You máris meghallgatható.

0829babylonad

Új dalt mutatott be a San Franciscó-i Babylon A.D., akik november 10-én új nagylemezzel jelentkeznek Revelation Highway címmel. A csapat alapfelállásában készítette el az anyagot, vagyis Derek Davis énekes, John Matthews és Ron Freschi gitárosok, Jamey Pacheco dobos és Robb Reid dobos egyaránt felsorakozott az ügy mellett, a kiadó pedig a Frontiers lesz. „Ez egy baromi jó lemez, a nyitó Crash And Burntől kezdve a legutolsó Saturday Nightig", mondja Davis. „Nagyon élveztük a munkát, amiben komoly szerepe volt annak is, hogy visszatért hozzánk az alapfelállás szólógitárosa, John Matthews is. Ő adta a szikrát ahhoz, hogy elkészítsünk egy új albumot. Maga a zene nagyon kemény, de dallamos is, sok jó szöveggel, és olyan kiugró dalokkal, mint a One Million Miles, a Tears, a Rags To Riches és a She Likes To Give It. Ezek a dalok már első hallásra is megjegyezhetők, tudom, hogy a rajongók is imádni fogják őket! És persze vannak lángoló szólók is, hogy a metalosok is örüljenek."

babylonad_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Crash And Burn
02. Fool On Fire
03. One Million Miles
04. Tears
05. She Likes To Give It
06. Rags To Riches
07. Last Time For Love
08. I'm No Good For You
09. Saturday Night
10. Don't Tell Me Tonight

A Babylon A.D. a '80-as évek második felének egyik kultikus hajbandája volt, akik főleg első lemezükkel, az 1989-es Babylon A.D.-vel arattak komolyabb sikereket, utóbbi aranylemez lett az Egyesült Államokban, és a mai napig féltve őrzött ritkaságnak számít a műfaj hívei körében. Az 1992-es, szintén igen erős folytatás, a Nothing Sacred a zenei klíma változásai miatt már elsikkadt, így a csapat is szétszéledt, noha eltérő felállásokban néha össze-összejöttek. Teljes hosszúságú, új és saját dalokkal teli sorlemezt ugyanakkor a 2000-es, hármas számú American Blitzkrieg óta nem jelentettek meg.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.