Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ez az eddigi legsötétebb albumunk, de nem depresszív, hanem éppen ellenkezőleg”

A héten jelenik meg a Maryann Cotton új albuma. A Murdert készítő felállás dalszerzői magja továbbra is változatlan, és máris meghallgatható egy dal a lemezről.

1003mc

Pár évvel ezelőtt tűnt fel a színtéren a Maryann Cotton zenekar, amelynek névadó énekesét valójában Jackie Patinónak hívják, és mint ebből is kitalálható, a King Diamondban elhíresült Hal Patino basszer fiáról van szó. Saját zenekarában apja is aktív szerepet vállal, így a héten megjelenő Murder albumot is ketten írták meg, társaik pedig Sebastian Sly gitáros és Joel Korpela dobos voltak. „Imádom ezt a lemezcímet!", mondja a Murderről az énekes. „Egy olyan címet akartunk, amelyik keményen és nyersen hangzik, és jól passzol a lemez egészének hangulatához. Egyszerre régivágású és modern a zene, és egyben ez a legsötétebb album is, amit valaha készítettünk, de ugyanakkor nem depresszív, hanem éppen ellenkezőleg, nagyon is felpörgeti az embert. Egyben eléggé kísérletezős is, a hangzás pedig mocskos és száraz. Roppant keményen dolgoztunk rajta, és az egész zenénket új szintre juttattuk. Színtiszta rock'n'roll!"

maryanncottonn_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Cursed
02. Bitch Bitching
03. Resurrection
04. Live It Up
05. I'm The Devil
06. Impales Your Empire
07. Cold Crazy Baby
08. Soldier Boy
09. For The Angels

Az I'm The Devil című dalt máris meg lehet hallgatni, a kiadó pedig a Chrome Music. Maryann Cotton énekesi karrierje 2006-ban kezdődött, amikor felbukkant egy dániai televíziós tehetségkutatóban.

 

Hozzászólások 

 
-3 #1 Bátky Zoltán 2017-10-03 09:27
Atyaég, ez mekkora Alice Cooper kópia... Már a névből lejöhetett volna, de a fotó és a King Diamond vonatkozás miatt azt hittem, valami súlyosabb dolog lesz. Kár.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.