Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ez az album lesz a kapudrogod a sír összes nihilista gyönyöre felé”

Motherblood címmel jelenik meg ősszel a Grave Pleasures második albuma, amelyről most bemutatták az első dalt. A valamikor Beastmilkként elstartolt zenekar a Century Mediához szerződött, és ismét akadtak náluk tagcserék.

0623gravepleasures

Szeptember 29-én jelenik meg a Grave Pleasures új nagylemeze, a Motherblood, amelynek a Century Media lesz a kiadója. A zenekar a brit Orgone stúdióban rögzítette a lemezt, amelynek zenei anyagát elsősorban ismét Mat McNerney énekes (Code, Hexvessel) jegyzi, Juho Vanhanen gitáros (Oranssi Pazuzu) egyre nagyobb közrehatása mellett. „Mint ahogy a régi időkben is létezett az anyag véráldozata, úgy helyezzük mi is a lábatok elé legszentebb húsunkat", mondja Kvohst az anyagról. „A death rock bátor újradefiniálása ez a lemez, és egyben afféle totemként felállított kihívás is a trónkövetelőink irányába. Ez lesz a mi legnagyobb és legmocskosabb végrendeletünk. Ha még sosem táncoltál a csontvázakkal, hát ez az album lesz a kapudrogod a sír összes nihilista gyönyöre felé. Az apokaliptikus poszt-punk még sosem szólt ennyire nyomorúságosan sivár és vad módon, de soha nem is vigyorgott ennyire mániákusan."

gravepleasures_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Infatuation Overkill
02. Doomsday Rainbows
03. Be My Hiroshima
04. Joy Through Death
05. Mind Intruder
06. Laughing Abyss
07. Falling For An Atom Bomb
08. Atomic Christ
09. Deadenders
10. Haunted Afterlife

A csapat felállása megújult a 2015-ös Dreamcrash lemezhez képest, a legszembetűnőbb változást mindenképpen Linnéa Olsson gitáros eltűnése. A mostani tagságot Mat és Juho mellett Aleksi Kiiskilä gitáros, Valtteri Arino basszer és Rainer Tuomikanto dobos alkotja. Az Infatuation Overkill után most a Be My Hiroshima című dal is meghallgatható a Motherbloodról.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.