Shock!

június 19.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

„Ez a zenei világ súlyosabb, koszosabb és futurisztikusabb mindennél, amit eddig alkottunk”

Február elején jelenik meg a Within Temptation új albuma, a Resist. Az In Vain című szám máris meghallgatható a lemezről.

0915wt

A Universal birodalomhoz tartozó Spinefarmnál jelenik meg a Within Temptation Resist című új nagylemeze, ám az eredetileg tervezett decemberi kiadási dátumot végül február 1-jére változtatták bizonyos közelebbről meg nem határozott produkciós problémák miatt. „Néha úgy érzem, hogy a mai popzenéből hiányzik a lázadás", mondta a brit Metal Hammernek az anyagról Sharon den Adel énekesnő. „Az volt most a fő célunk, hogy olyan hangzásképekből gyűjtsünk darabokat, amiket szeretünk, aztán az egészet tegyük olyan nyerssé, amennyire csak lehet. Ez lehetővé tette számunkra, hogy egy olyan új zenei világot formáljunk ki, amely súlyosabb, koszosabb és futurisztikusabb mindennél, amit eddig alkottunk. A Resist a mi új értelmezésünk a metalra, mi így hívjuk ismét életre a modern zene lázadó élét."

withintemptation_cA dallista az alábbi:

01. The Reckoning (feat. Jacoby Shaddix)
02. Endless War
03. Raise Your Banner (feat. Anders Fridén)
04. Supernova
05. Holy Ground
06. In Vain
07. Firelight (feat. Jasper Steverlinck)
08. Mad World
09. Mercy Mirror
10. Trophy Hunter

A már ismert három előzetes szerzemény után a decemberben Budapesten is ismét nagy sikerrel koncertezett zenekar most bemutatta az In Vain című számot is az anyagról.

 

Hozzászólások 

 
#2 Kpkg 2019-01-13 09:27
Oké, ez popzene.
Amivel alapon nincs baj persze, a nézettségéből és a zenekar rajongótáborábó l is látszik, hogy ez a sikeres irány, de akkor ne mondjon már ilyeneket róla senki, mint ami a címben olvasható.

Ebből is látszik, hogy mennyire nem a metál közönségnek készítik már ezeket. Aki pophoz van szokva, és legtöbbet azt hallgat, annak igen, ez súlyos, meg koszos is talán. De hogy egy volt metál banda ilyet nyilatkozzon erről a stílusú zenéről, az elég vicces.
Idézet
 
 
#1 Asidotus 2019-01-13 01:31
Ezek szerint valaki elbliccelte a melót, mert amit a művésznő nyilatkozott, az egy másik lemez, nem amit ő készít.
A Within Temptation lehet, hogy tetszik valakinek, meg lehet, hogy tényleg jó is, de hogy a súlyos, koszos, meg meg lázadó jelző az baromira nem erről a zenekarról szól, az biztos.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.