Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ez a szólólemez sokat segített abban, hogy megoldjam a problémáimat”

Április 20-án önálló albummal jelentkezik Sharon Den Adel, a Within Temptation énekesnője. A My Indigo néven futó projekttől most meghallgatható az ötödik dal, decemberben pedig anyazenekarával ismét Budapesten koncertezik Sharon.

within_temptation_k2014_2

Utoljára 2014-ben adott ki új lemezt a holland Within Temptation, és ugyan jövőre már alighanem számíthatunk tőlük a folytatásra, az első lépés még nem ez lesz Sharon Den Adel énekesnő számára. Sharon My Indigo címmel hozta ki első szólódalát, amely egy hasonnevű projekt első fecskéje volt, az első teljes nagylemez pedig április 20-án lát napvilágot ezen a néven. „Amikor a legutóbbi turnénk véget ért, nagyon nehéz időket éltem", mondja Sharon. „Rájöttem, hogy szükségem van egy kis időre a családommal, hogy megbirkózzak bizonyos dolgokkal, és ismét magamra találjak. Mindehhez a vártnál hosszabb időre volt szükségem, de két év után minden jóra fordult. Elkészítettem a My Indigo című szólólemezemet, amely szintén sokat segített abban, hogy megoldjam a problémáimat. Utána pedig hirtelen azon kaptam magam, hogy fájdalmasan éhezem a további súlyos, epikus zenékre. És onnantól már magától jött a zene. Biztosan tudtam, hogy végre kezd alakot ölteni a hetedik albumunk.”

myindigo_cA számlista így fest:

01. My Indigo
02. Indian Summer
03. Out Of The Darkness
04. Star Crossed Lovers
05. Crash And Burn
06. Someone Like You
07. Black Velvet Sun
08. Lesson Learned
09. Safe And Sound
10. Where Is My Love

Az énekesnő mindenesetre érzelmes, személyes hangvételű dalokat ígér a majdani lemezre, amelyről most az ötödik is meghallgatható Someone Like You címmel. A Within Temptation 2018. december 12-én Budapesten, a Tüskecsarnokban koncertezik, részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.