Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ez a lemez tökéletesen mutatja meg, hol tartunk most”

0714redfangOnly Ghosts lesz a címe a portlandi Red Fang új nagylemezének, amelyet Ross Robinson producerkedése mellett készített el a csapat, és október 14-én kerül a boltokba. A banda most közzétette az anyagról a harmadik dalt Not For You címmel.

Kissé meglepő módon Ross Robinson, a nu metal-éra emblematikus – és sokat dicsért, illetve még többet szidott – producere dolgozott a portlandi Red Fang új nagylemezén. „Soha életemben nem voltam még ilyen lelkes egyetlen lemez elkészítése miatt sem”, mondta előzetesen a banda dobosa, John Sherman. „Már a dalok megírása is hihetetlenül szórakoztató volt, tele energiával, jó hangulatban, az a lehetőség pedig egyenesen őrületes, hogy Ross Robinsonnal dolgozhatunk, már attól is libabőrös leszek, hogy csak beszélek róla!”

Az album munkálatai Robinson venice-i stúdiójában zajlottak, hangmérnöke pedig Joe Barresi volt. „Nagyot léptünk előre így, hogy Ross-szal és Joe-val dolgozhattunk”, mondja a csapat. „A folyamat kihívásokkal teli és eredményes volt, és meggyőződésünk, hogy jobb zenekarrá váltunk általa. Ez a lemez tökéletesen mutatja meg, hol tartunk most, nagyon büszkék vagyunk rá, és alig várjuk, redfang_chogy az emberek végre hallhassák!

Az Only Ghostsra az alábbi számok kerülnek fel:

01. Flies
02. Cut It Short
03. Flames
04. No Air
05. Shadows
06. Not For You
07. The Smell of the Sound
08. The Deep
09. I Am a Ghost
10. Living in Lye

A már ismert Flies és a Shadows mellett most a Not For You című új szerzemény is meghallgatható. A zenekar legutóbbi lemeze 2013-ban jelent meg Whales And Leeches címmel.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.