Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ez a legkeményebb, legmetalosabb lemez, amit csak valaha készítettem”

Disciples Of Verity néven alapított tavaly új zenekart Corey Glover. A bandától máris meghallgatható egy új dal, benne Phil Demmel vendégszólójával.

0823dov

Tavaly alapította meg Disciples Of Verity nevű zenekarát a Living Colour énekese, Corey Glover. A csapat deklaráltan súlyos, metalos vonalon mozog majd, és Glover társai George Pond basszer, Corey Pierce dobos (korábban God Forbid), Mark Monjoy gitáros és Danny Puma gitáros. Első teljes nagylemezük címe Pragmatic Sanction lesz, és az anyag már kiadásra készen áll, producere maga Pond volt. A dalokban többek között olyan vendégek bukkannak fel, mint Jeff Loomis, Phil Demmel, Morgan Rose (Sevendust) vagy Tara McLeod (Kittie). „Ez a legkeményebb, legmetalosabb lemez, amit csak valaha készítettem", mondja Glover. „Régóta akartam már csinálni valami hasonlót. Készült korábban pár kemény albumom, amely soha nem látott napvilágot, ez pedig tényleg pokolian súlyos." A Loomisszal közös Worthy már ismert, most a Demmellel közösen rögzített Lying To Myself is meghallgatható.

Corey legutóbbi, Stevie D-vel közös albuma ősszel jelent meg Torn From The Pages címmel, de hamarosan az Adrenaline Mob gitárosával, Mike Orlandóval közösen is kiad egy lemezt.

 

Hozzászólások 

 
#1 latexbaba 2020-01-09 09:00
Felemás érzéseim vannak...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.