Shock!

december 04.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ez a demó soha nem nyerte el az eredetileg megálmodott formáját”

Október 30-án jelenik meg a Mr. Bungle visszatérő kiadványa, a kultikus The Raging Wrath Of The Easter Bunny Demo újravett változata. Az Eracist videója máris megtekinthető.

0814mrbungle

Annak, 1986-ban csak kazettán jelent meg a Mr. Bungle első demója, a The Raging Wrath Of The Easter Bunny, amelynek most egy frissen rögzített változata lát napvilágot Mike Patton kiadójánál, az Ipecac Recordingsnál. A felállásban az eredeti tagságot képviselő Patton, Trevor Dunn basszer és Trey Spruance gitáros mellett két igazi nagyágyú kapott helyet Scott Ian gitáros (Anthrax, S.O.D.) és Dave Lombardo dobos (Slayer, Suicidal Tendencies) személyében. „A The Raging Wrath dalait 15 és 17 éves korunkban írtuk, és a későbbiekben is meghatározók voltak számunkra", mondta még korábban Dunn. „De a demó soha nem nyerte el az eredetileg megálmodott formáját, hiszen csináld magad alapon, egy négysávos magnón készült a saját producerkedésünk mellett. Naivak és álmodozók voltunk, még mindig csak tanulgattuk, hogyan kell bánni a hangszereinkkel, és a dalszerzésről is csak a legalapvetőbb fogalmakkal rendelkeztünk. Arról már nem is beszélve, hogy szerintem mindannyian szüzek is voltunk még akkoriban... Ideges, unatkozó tinédzserek egy elszegényedett, elszigetelt városkában, akik előtt csak nagyon behatárolt lehetőségek álltak, ha le akarták vezetni a felesleges energiáikat."

mrbungle_cA dallista az alábbi:

01. Grizzly Adams
02. Anarchy Up Your Anus
03. Raping Your Mind
04. Hypocrites / Habla Español O Muere
05. Bungle Grind
06. Methematics
07. Eracist
08. Spreading The Thighs of Death
09. Loss For Words
10. Glutton For Punishment
11. Sudden Death

A kiadványon két feldolgozás is helyet kap, ezek közül a Hypocrites / Habla Español O Muere az S.O.D. örökbecsű Speak English Or Die remekművének átdolgozása, a másik pedig a Corrosion Of Conformity Loss For Words dala. A Jay Ruston által kevert anyagról már ismert a Raping Your Mind új változata, most az Eracist klipje is megtekinthető.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.