Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ez a dal középúton áll az ultrasúlyos thrash és a progosabb, kísérletezősebb témák között”

1116vektor2016 márciusában jelenik meg a voivodista thrashben utazó amerikai Vektor új nagylemeze, a Terminal Redux. Az albumról máris meghallgatható az első dal.

„Teljes erővel akartunk berobbanni a kapukon, és egy olyan dalt szerettünk volna róla elsőként bemutatni, ami tényleg megfelelően jellemzi az albumot”, mondja az új nagylemezről David DiSanto énekes/gitáros. „Nem volt könnyű a döntés, mert a Terminal Redux elég sok területet lefed, de ez a dal nagyjából középúton állhat az ultrasúlyos thrash és a progosabb, kísérletezősebb témák között. De csak a jéghegy csúcsa! És mivel konceptalbumról van szó, minden egyes nóta más fejezetet jelent a történetben. Az Ultimate Artificier ötödik dalként ugyanakkor nagyon lényeges pont a sztoriban is, anélkül, hogy most elmesélném az egészet elejétől a végéig…”

A sztori egyébként sci-fi vonalon mozog, és a legutóbbi lemezen, az Outer Isolationön megkezdett történet folytatása. A csapat ebben a hónapban már turnézik Európában, és november 30-án, Bécsben meg is lehet nézni őket, méghozzá az Angelus Apatrida és a Distillator társaságában. A legnagyobb dobás azonban jövő év elején következik számukra, amikor is februártól nagy idoljuk, a Voivod vendégeként indulnak útnak Észak-Amerikában.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 Chris92 2015-11-16 16:31
Magasan van a léc, az előző két lemez a mostani neo-thrash hullám legjobb lemezei közé tartoztak. De az új számot meghallgatva megnyugodtam, mennyi fog ez nekik. :)
Idézet
 
 
+3 #2 bélféregtámadás 2015-11-16 15:49
Ők a legnagyobb kedvenceim a fiatalabb thrash metal zenekarok közül.Ha tartják az első két lemez szinvonalát könnyen underground legendává nőhetik ki magukat (mint a Voivod ).
Idézet
 
 
+9 #1 LiliMiciPanniSári 2015-11-16 11:25
Amikor először láttam a Black Future album borítóját természetesen egyből feltűnt az arcpirító hasonlóság a régi Voivod logóhoz....bele is hallgattam és nagy kedvenc lett azóta...talán az albumok hosszából faraghatnának egy pirinyót... a Voivod pedig mesés volt tegnap Bécsben:)...a telt házas bulit félig meddig magyaroknak rendezték az osztrák szervezők :)..
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.