Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ez a banda párszor majdnem feloszlott”

0716gsAmerikában augusztus 5-én, Európában szeptember 1-jén jelenik meg a Godsmack új albuma, a 1000hp. Sully Erna énekes szerint a csapatban roppant komoly feszültségek halmozódtak fel az elmúlt években, de mára minden nehézséget maguk mögött hagytak.

„Ez a banda párszor majdnem feloszlott", ismerte el a Revolver magazinnak Sully. „Először csak arról volt szó, hogy meg kellett tanulnunk, mivel jár, hogy nagyok lettünk és közben folyamatosan úton voltunk. Az első turnénk valami három és fél évig tartott – olyanok voltunk közben, mint a robotok, a gépek. Csak turné, turné, turné és semmi más, és az ilyesmi mindenkit kicsinál. Megropansz, kimerültségedben inni kezdesz, hogy tovább tudj haladni, mert a shownak folytatódnia kell. És ebből sok dráma származik, mi is rengeteget harcoltunk egymással. Aztán egy ponton terapeutákat hoztunk be a folyamatba, hogy dolgozzanak velünk, mert elveszett a korábbi testvériesség. Elvesztettük a zene és egymás szeretetét, és folyamatosan marakodtunk. Csődtömeg volt az egész. Aztán szerencsére túljutottunk az akadályokon..."

0716gscErna szerint a bandában komoly feszültség keletkezett az Another Animal projekt miatt is, amelyben a hangszeres szekció egyesítette erőit Whitfield Crane-nel, az Ugly Kid Joe énekesével, Shannon Larkin dobos korábbi kollégájával. „Tony Rombola haragudott rám, mert elkezdett több zenét írni, és többet akart használni ebből a lemezeken is. Én meg úgy voltam vele, hogy oké, de ez egy zenekar, ahol én vagyok a fő dalszerző, szóval ne hidd, hogy én majd nem írok zenét. Így aztán fele-fele arányban próbáltunk egyfajta hibridet kreálni a dolgainkból, de valamiért személyes sértésnek vette, amiért ez vagy az a dala kiesett a pikszisből. Így aztán a srácok összeraktak 2007-ben egy kibaszott lemezt azokból a dalokból, amiket nem használtunk fel, de később akár le is porolhattuk volna őket. Na, ebből sok szarság származott, mert miközben az én szólólemezemnek, az Avalonnak köze sem volt a Godsmackhez, úgy éreztem, az Another Animal versenyezni akar a zenekarral. Srácok, mi a szart képzeltek ti? Ez nem jó így! De aztán ezt is átbeszéltük, mert rájöttünk: van a kezünkben valami különleges, és baromság lenne nem túllépni a problémáinkon, pláne, hogy csak az egók meg baromságok álltak közöttünk. Most pedig jobban kijövünk egymással, mint valaha. Szorosabb a kapcsolatunk, mint amikor először találkoztunk."

Az új album dallistája az alábbi:

01. 1000hp
02. FML
03. Something Different
04. What's Next
05. Generation Day
06. Locked & Loaded
07. Livin' In The Gray
08. I Don't Belong
09. Nothing Comes Easy
10. Turning To Stone
11. Life Is Good (Best Buy bonus track)

A Godsmack hamarosan a Rockstar Energy Drink Uproar fesztiválturnén koncertezik Észak-Amerikában.

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 Edu 2014-07-16 13:28
A zeneszám nekem nagyon bejött ;D. Remélem az album többi száma is ilyen jó minőségű lesz.
Idézet
 
 
+5 #1 Ighyylien 2014-07-16 13:20
Ez a lemez borító vagy csak a single-é? Mindegy is, így is úgy is elég idétlen... Várom az albumot attól függetlenül is, hogy jó pár éve nem sikerült semmi izgalmasat mutatniuk. Sully-tól viszont szívesen hallanék egy Avalon folytatást mert az elég jól sikerült.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.