Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Extrém és radikális az album, de közben sokkal rockosabb is, mint bármelyik másik Behemoth-lemez”

I Loved You At Your Darkest címmel, október 5-én jelenik meg a Nuclear Blastnél a lengyel Behemoth új nagylemeze. A zenekar máris bemutatta új klipjét, amely a Bartzabel című dalhoz készült.

0802behemoth

Egy Jézus-idézetet választott új albuma címéül a Behemoth, akik utoljára 2014-ben jelentkeztek friss dalokkal a The Satanist lemezen. Az I Loved You At Your Darkest címet viselő friss nagylemez Nergal, azaz Adam Darski szerint ismét valami frisset hoz a zenekar repertoárjába. „Tényleg újra akartam definiálni magunkat ezzel a lemezzel", mondja a frontember. „Ez egy dinamikusabb album. Az egyik oldalon extrém és radikális, de közben sokkal rockosabb is, mint bármelyik másik Behemoth-lemez. De sosem fontolgatjuk előzetesen, milyen irányba haladunk majd a zenénkkel, csak olyat alkotunk, ami természetese számunkra. Viszont ha tizenöt évvel ezelőtt megkérdeztél volna, kit tartok a világ legjobb csapatának, a Mayhemet vagy a Morbid Angelt mondtam volna. Ha ma megkérdeznél, azt felelném: az AC/DC. És ez elég tisztán megmutatja, miért rockosabb ez a lemez. Minden a dalszerzésen múlik."

behemoth_cA Behemoth Lengyelországban, illetve az Egyesült Államokban rögzítette az új albumot, és saját maguk is producerelték, egyedül a dobokhoz vették igénybe Daniel Bergstrand segtítségét, a keverést pedig Matt Hyde végezte. Itt-ott egy tizenhét fős szimfonikus zenekar is felcsendül a dalokban, amelyek listája az alábbi:

01. Solve
02. Wolves Ov Siberia
03. God = Dog
04. Ecclesia Diabolica Catholica
05. Bartzabel
06. If Crucifixion Was Not Enough...
07. Angelvs XIII
08. Sabbath Mater
09. Havohej Pantocrator
10. Rom 5:8
11. We Are The Next 1000 Years
12. Coagvla

A God = Dog és a Wolves Ov Siberia már ismert, most a Bartzabel klipje is megtekinthető. A csapat januártól az At The Gates és a Wolves In The Throne Room társaságában mutatja be az anyagot Európában. Magyar fellépés nem lesz, de január 13-án, a bécsi Arenában aránylag könnyen el lehet csípni a hármasfogatot.

 

Hozzászólások 

 
#2 nemmondommeg 2018-10-02 19:43
Idézet - Leo Bonhart:
Akkor ők is elbutulnak zeneileg, mint a Satyricon?


Elbutulás? Wow... pont fordítva. Nekem sokkal jobban bejön az új stílusuk, mint a régi darálós tizenkét egy tucat death metaljuk.
Idézet
 
 
#1 Leo Bonhart 2018-10-02 17:32
Akkor ők is elbutulnak zeneileg, mint a Satyricon?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.