Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Exodus: májustól stúdió, augusztusban budapesti koncert

Augusztus 6-án ismét Budapesten koncertezik az Exodus. A legendás thrasherek emellett hamarosan belefognak az új lemez munkálataiba.

0622exo

A H-Music Hungary szervezésében, augusztus 6-án Budapesten koncertezik az Exodus. Gary Holt, Steve „Zetro” Souza, Lee Altus, Jack Gibson és Tom Hunting a Barba Negrában lépnek majd színpadra más zenekarok társaságában, utóbbiak kilétére később derül majd fény. További részletek és jegyinformációk hamarosan, részletek itt.

A csapat tavaly a Napalm kiadóhoz szerződött, és a legutóbbi, 2021-es Persona Non Grata folytatása már az osztrák cég gondozásában lát majd napvilágot. A frontember egy frissen feltöltött YouTube-videóban elárulta: mostani állás szerint májusban kezdik majd a stúdiózást az új albummal. „Egyelőre még nem hallottam a többiek témáit – mondta Zetro. – Általában azzal kezdődik a munka, hogy Tom és Gary összerakja a zenei alapokat, a dobtémákat, megmutatják ezeket a vázlatokat, aztán három-négy hét elteltével a puszta riffekből teljes dalok lesznek szövegekkel és minden egyébbel. A Persona Non Grata legalábbis így született, és régen is így dolgoztunk.”

A korábbi nyilatkozatok alapján a banda idei megjelenést tervezett, de mivel nyár végéig turnén lesznek, egyelőre nem annyira látszik biztosnak, hogy tartható lesz ez az ütemezés.

 

Hozzászólások 

 
#2 TomTom86 2024-03-02 18:37
Nagyszerű hír!
Remélem nem 20 ezer lesz az állóhely mint mostanában a BNban
Idézet
 
 
#1 abigél 2024-03-01 10:48
Én már nem bízok abban, hogy a teljes felállás eljön. Mindig van, aki pótolnak egy európaii turné alkalmával. Sajnos több estben is fordult már elő egyéb bandáknál is példa. Nem értem mi lehet néha a háttérben, hogy egyes tagok nem jöhetnek át ide a tengerentúlról.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.