Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Evil Game: itt a Marcello’s Mystical Mind búcsúfelvétele

0129mmmTavaly nyáron bejelentette működésének felfüggesztését a Marcello’s Mystical Mind. A zenekar most ugyanakkor közzétett egy búcsúfelvételt.

A 2009-ben alakult progresszív rockzenekar, a Marcello’s Mystical Mind már nyáron bejelentette, hogy felfüggeszti a működését, de a méltó búcsúra mostanáig kellett várni: talán legslágeresebb daluk akusztikus verzióját ezúttal duett formában hallhatjuk. A hangszerelés is új, az eredetileg gitárokra épülő dalt zongoraszólam gazdagítja, amelyet a vendégénekes, Kálmán Kata (Perfect Symmetry) hangja tesz teljessé. Érdekesség, hogy ez a változat néhány éve élőben is hallható volt a szigetvári ProgCamp fesztiválon, ahová a két csapat ismeretsége is köthető. A közönség lelkes fogadtatása miatt választotta az MMM ezt a különleges felvételt hattyúdalnak. „Valami nagyon összeállt abban a pár pillanatban, Kata csodálatos énekével kiteljesedett az egyébként is elég érzelemdús dal. Konkrétan többen megkönnyezték a nézőtéren. Már csak ezért a kivételes együttműködésért is kár lett volna, ha fiókban marad” – indokolta a döntést Török Viktor énekes.

Az MMM pályafutása során számos fesztivál, köztük a legjelentősebb hazai progresszív rock kezdeményezések (ProgHeaven, ProgCamp, 7/8 Feszt, Moonhead Prog Fest) fellépője volt, előzenekarként a Special Providence-t is erősítették, illetve a Fülesbagoly Tehetségkutató többszörös díjazottai. A cizelláltabb rockzene kedvelőinek azért továbbra is érdemes lesz figyelni a csapat online felületeit, mert a jövő évre új néven, új felállásban, új dalokat ígérnek a gitáros/zeneszerző Tarcza Vilmos szerint.

 

Hozzászólások 

 
#1 Sajnálkozó Kertitörpe 2024-01-29 22:13
Nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy nincs már MMM. Kikérem magamnak. Kérem a panaszkönyvet. Ez hallatlan.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.