Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Everything’s Gone: az első teljes dal az In Flames új DVD-jéről

Sounds From The Heart Of Gothenburg lesz az In Flames új DVD-jének címe, amely ősszel jelenik meg, viszont már nagyban készül a következő soralbum is. A videóanyagról most megtekinthető az Everything’s Gone felvétele.

0727if

Ismét a Nuclear Blast istállójában dolgozik az In Flames, akiknek egy élő DVD lesz az első kiadványuk a régi-új kiadónál. A Sounds From The Heart Of Gothenburg szeptember 23-án jelenik meg, és húsz dalt tartalmaz, amelyeket csaknem két éve, 2014 őszén rögzítettek Andersék hazai pályán, a göteborgi Scandinaviumban. A kiadványról most megtekinthető egy teljes dal felvétele.

A zenekar eközben már lassan kész van a következő nagylemezzel is, amely 2017 elején érkezik, és januárban már útra is kelnek Nagy-Britanniában az Avenged Sevenfold és a Disturbed közös turnéjának nyitóbandájaként. E körúthoz készült az a rövid kis beharangozó is, amely alább nézhető meg, és már új zenerészletet kevertek alá. Egyelőre nem tudni, ki lesz majd a csapat dobosa Daniel Svensson tavalyi távozása után.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.