Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Évekkel ezelőtt szoktam rá a History Channelre, és valami bekattant tőle az agyamban”

Június 26-án jelenik meg a Symphony X basszere, Mike LePond szólócsapatának új nagylemeze. A Whore Of Babylonról most bemutatták a harmadik számot.

0325lepond

Whore Of Babylon lesz a Mike LePond's Silent Assassins új albumának címe, amely az eredeti tervek szerint május 29-én jelent volna meg a Silver Lining Music gondozásában, de a világjárvány miatt végül június 26-ra halasztották a kiadását. A lemez már a harmadik a sorban a Symphony X basszerének szólóformációjától, és Mike a basszus mellett a ritmusgitárokat is jegyzi a felvételeken. Az énekes ismét Alan Tecchio (Hades, Non-Fiction), a gitáros Lance Barnewold, a dobprogramokért pedig maga Michael Romeo, LePond Symphony X-es kollégája felelt. Mellette Michael Pinnella billentyűs is vendégeskedik a lemezen. „Évekkel ezelőtt szoktam rá a History Channelre, és valami bekattant tőle az agyamban", mondja az anyag megközelítéséről Mike. „Sosem akartam dögös csajokról és hasonlókról írni, így amikor egyre többet és többet tudtam meg a mikelepond_ctörténelemről, egyre inkább úgy éreztem: a történelmi témák és az old school metálriffek házasítása nagyszerű, epikus és erőteljes eredményt hoz majd. E gondolat jegyében írtam az első két lemezt is, ez a harmadik pedig újabb lépés ebben az irányban."

A dallista az alábbi:

01. Dracul Son
02. Ides of March
03. Tell Tale Heart
04. Night of The Long Knives
05. Champion
06. Ironborn
07. Lady Bathory
08. Power of Steel
09. Whore of Babylon
10. Avalon

A Dracul Son és az Ironborn már ismert, most az Ides Of March is meghallgatható. LePond legutóbbi lemeze a 2018-as Pawn And Prophecy volt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.