Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Evan Seinfeld kilépése: titkos és személyes háttér

Társait is teljesen váratlanul érte Evan Seinfeld távozása a Biohazardból – derült ki Billy Graziadei egyik friss interjújából. A basszusgitáros/énekes kilépése mögött személyes okok húzódnak meg, ezek azonban nem nyilvánosak. A nagyon várt új lemez megjelenését és már Seinfelddel rögzített anyagát ugyanakkor a hírek szerint nem érinti a változás.

„Úgy robbant a dolog, mint egy bomba", mondta Billy Graziadei gitáros/énekes a Metalshrine-nak. „Februárban befejeztük az új lemez munkálatait, és azóta nem volt túl sok kapcsolatunk Evannel (a képen), minden a menedzsmenten keresztül zajlott. Én a keverésen dolgoztam Toby Wright producerrel, utólagos simításokat végeztünk, billentyűs cuccokat vettünk fel, ilyesmi... Aztán pár hete Evan felhívott, hogy nem képes tovább csinálni ezt az egészet. Összejött neki pár személyes dolog, aminek nagyrésze titok. Hozott egy döntést, aminek nem örültünk, de gyorsan határoztunk folytatásról. Nagyszerű lett volna, ha Evan marad, és tudom, hogy a lemezre is ugyanolyan büszke, mint mi, hiszen együtt dolgoztunk rajta, és egyformán sok energiát fektettünk bele. A banda szíve és lelke ugyanakkor sértetlen, szóval megyünk tovább."

Billy szerint egyelőre nyitott kérdés, ki kerül Evan helyére. A júniusi fesztiválokon a Biohazard egyik korábbi szólógitárosa, Scott Roberts helyettesítette Seinfeldet, és a koncertek mind jól sültek el. „Nem tudjuk még pontosan, hogyan tovább. Scott ideiglenes megfejtésként került a képbe, de ki tudja? Remek munkát végzett, a visszajelzések pedig mindenkitől óriásiak voltak. Kicsit hasonlít is Evanre minden szempontból, mi azonban nem helyettesítésként, hanem változásként tekintünk erre az egészre. Valami más lesz ez az egész így, de továbbra is Biohazard. Itt a lehetőség a frissítésre, szóval meglátjuk. Most minden csak a koncertezésről és a sok sajtóbeli megjelenésről szól. Konkrétan vécére nem volt időm elmenni az utóbbi időben, ha már itt tartunk..."

Az új Biohazard album címe és borítója napokon belül nyilvánosságra kerül.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.